Nerden bileyim dokunulmazlık oyunları Pazar oynanıyordu. Acun'un sürekli değişikliklerini mi takip edeceğim?Mecbur oldugu icin ? bir öncekinde damlayla oynadi zaten
Uzak kalirsan böyle olur iste. Artik haftada iki dokunulmazlik var. Iki haftada bir degil haftalik eleme var
Semih supriz yapacakmi bakalim. Bu isler belli olmuyorİbrâhim verirse sadece atakana puan verir
Derken yenilmisSemih pazara gitti resmen )))
Hayır . Memiç serkay bir erkek secseydi nagi mecbur memici secekti zatenMecbur oldugu icin ? bir öncekinde damlayla oynadi zaten
Uzak kalirsan böyle olur iste. Artik haftada iki dokunulmazlik var. Iki haftada bir degil haftalik eleme var
Sende haklisinNerden bileyim dokunulmazlık oyunları Pazar oynanıyordu. Acun'un sürekli değişikliklerini mi takip edeceğim?![]()
Nagi zaten memici sececkti. Extrasini damladan yana kullandi. Gönulluler zaten serkay degil efecan yarissin dediHayır . Memiç serkay bir erkek secseydi nagi mecbur memici secekti zaten
Iyi efecanin bögurmesini duymayacagimAtakan - Efecan
Atakan kazandi![]()
Aynen, 5 oyun oynandı 3-2 Atakan kazandı.Mucadeleleri uzunmu surdu yazmadiniz
Ben 2 dakika geriden izliyorum. Iui yinede . Yatim saat geriden olmasindaAynen, 5 oyun oynandı 3-2 Atakan kazandı.