Karşı taraf çok mu masum.Kazanınca Semihin kafasını koparma hareketlerinden çok kenardan küçümseyici hakaretler et top yapıp at daha sayayım mı
Yunus Semihle kavga etmek için çok uğraştı boş boş uzun uzun konuştu.Sen bile birşey anlamamışsın
Yunusu rakip olarak görmüyorlar ki Yunusa da hareket yapsınlar.Adam ayak oyunlarıyla adada kalmak için her yolu yapıyor.
Yunus da bunu diyor işte onlar yapıyor ama sizde yapıyorsunuz şikayete ne gerek var hep siz iyisiniz onlar kötü diye bir şey yok. Ama bunları diyince semih iyi bozuldu )))
Yunus hiç de kavga etmek için uğraşmadı tüm hiç tahrik etmeden (malum sizi tımar edeceğim erkesen konuş gibi cümlerler konusmadan) bir olay hakkında fikrini söyledi semih buna sinirlenip agresif davranışlar ve sergiledi saçma argümanlar üretti . Semihin karşında semih gibi biri olup onu tahrik edeydin semih o zaman cildiridir kavga ederdi)) ben baştan beri diyorum bu kavgada haklı yok iki tarafta kışkırtıcı işler yapıyor diye yunus da semih adaya gelince gözlemlerini söyledi aklın yolu bir işte )))
Adanın üstakli yunus günçe Ü ile ))))