Atakan fiziksel temas mı yaptı? Minder oyununda yere düştüğü halde Serkayın kafasına vurması fiziksel temas denilip diskalifiye olmazken atakn "boşluğu" kafasına geçirdi diye diskalifiye mi olsunFiziksel temasta bile diskalifiye olmayacaksa zafer semihten 2puan aldı diye niye elendi)))
Orada fiziksel temaslı bir oyunda orada zaten ihtar yapınca uyarılıyor ikinci ihtarda puan vermiyorsun. Burada fiziksel temaslı bir oyun yok.Atakan fiziksel temas mı yaptı? Minder oyununda yere düştüğü halde Serkayın kafasına vurması fiziksel temas denilip diskalifiye olmazken atakn "boşluğu" kafasına geçirdi diye diskalifiye mi olsun![]()
Fiziksel temas yok diyorum ben deOrada fiziksel temaslı bir oyunda orada zaten ihtar yapınca uyarılıyor ikinci ihtarda puan vermiyorsun. Burada fiziksel temaslı bir oyun yok.
Fiziksel temas var o zaman bıçakla insanları öldürelim fiziksel temas yok )))Fiziksel temas yok diyorum ben deboşluk düştü kafasına
![]()
Abartma sende simdi zaten en cok serkay ve damlaya calisiyor acun atakana da biraz yapiyor ama semihe yapmiyor semihi sevmem ama bunu söylüyorum yani acunun semih kadar nefret ettigi birisi yok bir de ona torpil mi yapacakAcun atakan ve semihe yaptigi kiyaklari serkaya ve damalaya yapaydi ooo ne senaryolar yurumustu ))