Nagi salak mi kabul etsin)). Semih zaten uyandı operasyon üzerine kaldı nagiye ayar verdi. Nagi istiyor ki semihle atakan papaz olsun)))Nagihan kabul etmiyor bu operasyonu semihe yıkmayı o nolcak![]()
Nagi salak mi kabul etsin)). Semih zaten uyandı operasyon üzerine kaldı nagiye ayar verdi. Nagi istiyor ki semihle atakan papaz olsun)))Nagihan kabul etmiyor bu operasyonu semihe yıkmayı o nolcak![]()
Eğer bi konu davalıksa özür diletilmeliydi. Acun şehvete de önem vermicekti ama mo tajı öyle bir yapmişlardı ki(sana bunu o zamanda demiştim) semihe özür diletti. O görüntü savci hakim hangi hukuk adamı görse şehvetli derdiHamur konusuna girmiyorum hiç anlamiyorsun))) arada yemek programı izle. Hamur suyunu ayarlamazan içi pişmez neyse forumdaki kızlar sana ders versin sele uğraşamam)))
Ezgi direk şerefsiz demedi ucunu açık bıraktı semihin şehvetli demesini tv dünyasında duymadım sen sexi ile karıştırıyorsun.. Hala semihi bu laftan dolayı koruyorsun ya ne diyeyim))
İşte kimse salak oldugunu kabul etmezNagi salak mi kabul etsin)). Semih zaten uyandı operasyon üzerine kaldı nagiye ayar verdi. Nagi istiyor ki semihle atakan papaz olsun)))
Beyazsoy cidden bir yarışmaya bakıp insanlara kötüsünü falan diyebiliyorsun ya ne diyeyim sanaSuyla hamuru karıştırmak öyle kolay değil sanirim hiç hamur yapmadın karıştırmak ile bitmez o iş ayrıca kerimoglu gelip memicten öğrenmiş hamurun yapılışıni şimdi sadece o biliyor diyor ya)))
Semih de kerimoglu da kötü insanlar bile bile rakibe puan vermek takım arkadaşın yeniilince sevinmek pek iyi insan haraketi değil birine şehvetlisin hirsizsin demek iyi insanların yapacağı bir iş değil birilerine sürekli saygiszilar deyip kışkırtmak iyi insan işi değil bu kötü insanlara da iyisi demek ayıp olur)))
Sana bunları yapanlara neden yemek yapacak biri bu kadar saçma bir şey olur mu.. Nihal olsa serkayin kafasına hamurları yapıştırırdi bırak memice yap demeyi.. Kız iboya kafa tuttu serkay Kimmiş))) semihi madara eden kız bunları yapacak he)))
Krepe. Mi girdik))). Krep ince tabaka halinde döküldüğü için hamur kalmaz içi.. Cidden araştır biraz)))Eğer bi konu davalıksa özür diletilmeliydi. Acun şehvete de önem vermicekti ama mo tajı öyle bir yapmişlardı ki(sana bunu o zamanda demiştim) semihe özür diletti. O görüntü savci hakim hangi hukuk adamı görse şehvetli derdi![]()
Sen bi krep tarifi videosu filan izle aynı mantık dediğimlebunu bile artişma konusuna cevirdin
İşte kimse salak oldugunu kabul etmezZafer olayı gibi
![]()
Hala aynı şeyi diyorsun beyazsoyKrepe. Mi girdik))). Krep ince tabaka halinde döküldüğü için hamur kalmaz içi.. Cidden araştır biraz)))
Semih de şehveti gerçek manasında kullandım dedim.. Acunun da hatalı olması sonucu değiştirmez Semih saygısızlığı geçtim ahlaka aykırı kıza iftira attı.
Hala aynı şeyi diyorsun beyazsoy
Kız zaten güzellik yarışması yüzünden orda yahu Semih pek kötü birşey demiyor orda
Keşke aynı iftiraları Semihe atarlarken de ses çıkarsaydın)))
Beyazsoy cidden bir yarışmaya bakıp insanlara kötüsünü falan diyebiliyorsun ya ne diyeyim sana
Sanki onlar Semihe hırsız demedi sanki onlar Semihe ölü balık gbi bakıyor demedi sanki onlar Semihe kötü kalpli kötü birisi demedi
Memiçi melek ilan ettin yahu kız adanın fitneci başı yahu.Semih şov adamı tv adamı oyunu kuralına göre oynuyor bazıları hala kötü kötü edebiyatı yapıyor.O 5'li grubu madara ettiği için Semihi yine desteklerim))
Bu arada Semih hiç oyunu bilerek rakibine satmadı.Onlar Semih final oyununa çıkmışken Semih şimdi biz destekliyoruz diye kaybeder gibi saçma salakça cümleler kurmuşlardı.
Siz şehvetli ile sexiyi karıştırıyorsunuz.. Tüm semihciker bu iki kelimenin anlamını bilmiyor sanirim)))Hala aynı şeyi diyorsun beyazsoy
Kız zaten güzellik yarışması yüzünden orda yahu Semih pek kötü birşey demiyor orda
Keşke aynı iftiraları Semihe atarlarken de ses çıkarsaydın)))
Krebe geçemdik pankekten anlamadın krepten örnek vereyim dedşm. Yine anlamadın.Krepe. Mi girdik))). Krep ince tabaka halinde döküldüğü için hamur kalmaz içi.. Cidden araştır biraz)))
Semih de şehveti gerçek manasında kullandım dedim.. Acunun da hatalı olması sonucu değiştirmez Semih saygısızlığı geçtim ahlaka aykırı kıza iftira attı.
Semihe masturbasyon haberleri çıktı naptı acun? Kendini ve kanalı savundu sadece. Tv8de o görüntüler yayınlanmadı dedi.Kötü birşey demiyormu😱 bir kıza şehvetli demek en kötü şeydir ya kuratulayn a dense
semih ne yapardı acaba😵
Yahu Semihin atışları o zaten adam atış yapamıyor ki orda bilerek atmadı atışları öyleydi.Açken kişilik ortaya daha net çıkar nagi şimdi bunları show için mi yapıyor yani)) bir oyuncu bile bir karakteri oynarken kendi içinden bir şey katar burada hayli hayli insanların iç yüzü cikar. Açken ne kadar oynayacaksin.. Bak bütün unlululere tv programında ne kadar süper insanlar adada canavar oluyorlar
Semih basket oyununda kokonatlari hep dışarı attı zaten umrumda değil dedi daha ne desin.
Memicin yukarıda hatasını yazdim.. Melekler hata yapar mi)))
Ütopya zamanında edilen iftiralar burda hırsız diye iftira aatıldı yahu hırsız kelimesinin altına basarak söylediler sen gelip haklılar yazmıştınSiz şehvetli ile sexiyi karıştırıyorsunuz.. Tüm semihciker bu iki kelimenin anlamını bilmiyor sanirim)))
Semihe ne iftira atılmış adam 7kisiye ayrı iftira atıp prim kazandı daha neden bahsediyoruz
Yahu Semihin atışları o zaten adam atış yapamıyor ki orda bilerek atmadı atışları öyleydi.
Semih orda ne yapıyor yahu vallah benim izlediğim Semihle senin iizlediğin bir değil.Adam orda komiklik yapıyor sen gelip burda ciddiye alır gibi saydırıyon
Semih 7 kişiye ne demiş ne iftira da bulunmuş tam tersine onlarla ilgili birşey olduğunda konuşmak istemiyorum diyor.Orda net olan tek insan Semih.Kafasına göre takılıyor işte
Memiçin hatası mı ben niye görmedim acaba
Ütopya zamanında edilen iftiralar burda hırsız diye iftira aatıldı yahu hırsız kelimesinin altına basarak söylediler sen gelip haklılar yazmıştın
Neyse bu mevzuları geçelimSen sadece espri diye anliyon))) memicin ailesi ah kızıma şehvetli demiş ne komik diye yerlere yatmıştır)))
Yukarıda yazdım memicin hatasını okuyaydin)))