@Harunnn60 evet dengesiz olduklari icin güclüleri yazar onlar
Atakan kazandi ve ünlüler oyunu kazandi tebrikler
Atakan kazandi ve ünlüler oyunu kazandi tebrikler
Karakter analizi kolay olmuyor öyle acun çok ünlü doldurduğu için daha isimleri ezberleyemedim.. Ben yarışmada kim kazanmışla pek ilgilenmem Mallum kişilerle ilgiliyim yarışmaların genelde yarısını izlemi yorum1 bölüm izle anlarsın )))
Neyse izle boşver sonuna kadar kimi tutuyon bu arada.)))Karakter analizi kolay olmuyor öyle acun çok ünlü doldurduğu için daha isimleri ezberleyemedim.. Ben yarışmada kim kazanmışla pek ilgilenmem Mallum kişilerle ilgiliyim yarışmaların genelde yarısını izlemi yorum
Survivorlarda genelde kimseyi tutmam kişiliği iyi olanri tutuyorum Şuan kişilik olarak geneli sınıfta kalmış durumda tutacak daha doğrusu sevecek kimse bulamadım..Neyse izle boşver sonuna kadar kimi tutuyon bu arada.)))
Hiçmi yok ir isim ver.)))Survivorlarda genelde kimseyi tutmam kişiliği iyi olanri tutuyorum Şuan kişilik olarak geneli sınıfta kalmış durumda tutacak daha doğrusu sevecek kimse bulamadım..
Sen işini biliyon reis.)))@ABAY_06 yok aga kaptirmiyorum ya sadece güzel kızlari tutuyorum o kadar
Ben 55 kiloyum yaaa . kalbim ağzıma geldi bir an. Yapaamam yaniii.Aahahahahah nihaldan yılın ayarı. puhahahah 3A sinifina teşekkürler. Ahahahahaha
Nihali diğer yarışmadan tanıyorum iyi kız Ibrahim damla zafer iyi gibi duruyor ama çoğunun karakteri çok sönük daha ortaya oyun kazanmanın dışında karakter koyamadılarHiçmi yok ir isim ver.)))
Yılmaz nası beğenmiyomusun.))Nihali diğer yarışmadan tanıyorum iyi kız Ibrahim damla zafer iyi gibi duruyor ama çoğunun karakteri çok sönük daha ortaya oyun kazanmanın dışında karakter koyamadılar