Ne kadar dönek bir karaktersiz insandır bu sonu çok yaklaştı.Nagihan simdi de semihe sarmis
Evet kavga için ideal eleman da bir kere dönersin bin bir kere döner mi bir insan el insaf@EFE UYSAL sms e ciksa direk elenir zaten ama cikmaz bence baya bir süre acun elemez
Hahaha. Daha bir hafta olmadan yapildi. atakan oynasaydi ve semih kacmasaydi oyun öyle sonuclanmazdi.Puhahaha
Evet yine 4 yumurta 2 patates verildiHahaha. Daha bir hafta olmadan yapildi. atakan oynasaydi ve semih kacmasaydi oyun öyle sonuclanmazdi.
Skor harika ödul yaramiyor digerlerine patates yumurta kiyagi yapildi. Unlulerde aldimi acaba ?
Kapak gibi fotografPuhahaha
iy ama hala 10-0 a yakisan bir ödul degildiEvet yine 4 yumurta 2 patates verildi
Kapak gibi fotograf
İletişim ödülüydü. İletişimde doğru düzgün yemek verilmiyordumeyveden iyidir en azından. Patates köfte geçen hafta iletişimdemiydi?iy ama hala 10-0 a yakisan bir ödul degildi
Yok sanmiyorum . 3 hafta oldu patates yumurta vereli iletisim ödulerinde.İletişim ödülüydü. İletişimde doğru düzgün yemek verilmiyordumeyveden iyidir en azından. Patates köfte geçen hafta iletişimdemiydi?
Dun bölüm çok sıkıcıydı iletişim ödüllerinden sonra doğru düzgün bakmadım bile. Kutu çevirmece bezdirdi izlerken sonra tahmin oyunu vardı. O kutu oyunu ve gönullerin adası çok sıkıcıydı kesinlikle gönullulerde bi olay ol uyor zaten. Bi iboyu çekişitiriyorlar karınları aç oluncaYok sanmiyorum . 3 hafta oldu patates yumurta vereli iletisim ödulerinde.
Dun cok yarisma yayinlamis ama reytinge yansimamis. Burasida rekora imza atmis. En dusuk yorum orani. @beyazsoy ve @Maskeli Fedai yazismalari olmadigi icinde olabilir
Ben iki gundur izlemedim zaten. Bu hafta pek bakamiyacagim. Birlesme partisi cok ilgimi cekmiyor. Sarki yarismasina bakarim. Bizim burda yaz ortalarinda karanlik olmuyor ve suan daha aydinlik. Haliyle yazin eve pek girmiyoruz . Programa artik cok detayli bakamam. Gunduz usten tekrar bakarimDun bölüm çok sıkıcıydı iletişim ödüllerinden sonra doğru düzgün bakmadım bile. Kutu çevirmece bezdirdi izlerken sonra tahmin oyunu vardı. O kutu oyunu ve gönullerin adası çok sıkıcıydı kesinlikle gönullulerde bi olay ol uyor zaten. Bi iboyu çekişitiriyorlar karınları aç olunca
Keşke yorumlarını eksiltmesenBen iki gundur izlemedim zaten. Bu hafta pek bakamiyacagim. Birlesme partisi cok ilgimi cekmiyor. Sarki yarismasina bakarim. Bizim burda yaz ortalarinda karanlik olmuyor ve suan daha aydinlik. Haliyle yazin eve pek girmiyoruz . Programa artik cok detayli bakamam. Gunduz usten tekrar bakarim