Survivor 2016 - 55.Bölüm Yorumları

Atakan kabus gibi cökecek arkasindan dedikodu yapanlara :) gece sahnesi super.
Bugunki bölumde semih belli etti. Yunus diger gruba atakani yazip ezgiyi potaya koyalim demis. Atakanlarada tersini.
Atakan bunlara guvenmemekte hakli. Hep göruntulerde algi yapiliyor. Atakana kizdigim noktalar oluyor ama megerse yaptiklarinin sebepleri varmis. Adam hakli.
Sonuna kadar atakan.
Sembolleri ala ala finale gider. Smse nekadar az girerse birinci olma sansi okadar fazla.

Birlesme partisinde gizem kerimoglunun guzelligi ön plana cikacak. O kizin ayri bir havasi var. Kalmasina sevindim

@beyazsoy sms açıklaması neden oldugunu göreün mü:F geçen hafta bu kadın 1.değilmiydi? Duruşunu bozdu bu kadın? Naptı da düştü oyları:F sms sıralamaları nerde bu gece:A
Duruşu Toktu ki nagi ile gidip konuştu konusmayacakti.. Böyle yapınca oylarınin düşeceği açıktı.. Tek umut semihcikerin kerimogluna oy atmamasiydi yine atmışlar))). Kerim oğlu ile Semih dokunulmazlikta yatıyor fanlar oy atıyor))))

bende anlamadım ne olduda düştü bu oyları mehmeti yazdı diyemi acaba
Kız bahane bulma:F acunun oyunları işte. Geçen 1.olma sebebi tugba tt olmuştu:F atakan da o hafta dokunulmazdı. Fırsatken acun 1.yaptı:A sms açıklması da bu yuzdendi.

Birlesme partisinde gizem kerimoglunun guzelligi ön plana cikacak. O kizin ayri bir havasi var. Kalmasina sevindim
Sadece fotojenik.
Duruşu Toktu ki nagi ile gidip konuştu konusmayacakti.. Böyle yapınca oylarınin düşeceği açıktı.. Tek umut semihcikerin kerimogluna oy atmamasiydi yine atmışlar))). Kerim oğlu ile Semih dokunulmazlikta yatıyor fanlar oy atıyor))))
Kaç kere bölüm sonu hep kavga ettiler:F kızın anlaşması bitti. Fazla bile kaldı. Acunun sms acıklasının sebebi de buydu:F smslere güvenin pls zeki halkımız:F

@sürgünüm iyi tahmin yapıyon sana sorcaz bundan sonra.))
Her gece bu saatlerde şiddetli rüzgardan dolayı elektrik telleri birbirine temas edip elektirikler gidiyor. Düşün daha bu telleri geçtiğimiz yaz değiştirdiler. Kim yaptı bunu özelleştirme sonucu Çalık grubu aldı elektrik dağıtımını onlar yapıyor. Yaptıkları iş ortada yazıklar olsun. Hem 21. yüzyılda artık elektrik tellerini yerin altına alsınlar.

Tuğba'nın eleneceğini bilmem tamamen hayat tecrübesi. Bu sene genelde doğru tahmin ediyorum. Tuğba kaç gündür yine Nagihan'a tepki oylarını almaya çalıştı ama bu sefer başarılı olamadı.

Kız bahane bulma:F acunun oyunları işte. Geçen 1.olma sebebi tugba tt olmuştu:F atakan da o hafta dokunulmazdı. Fırsatken acun 1.yaptı:A sms açıklması da bu yuzdendi.

Sadece fotojenik.

Kaç kere bölüm sonu hep kavga ettiler:F kızın anlaşması bitti. Fazla bile kaldı. Acunun sms acıklasının sebebi de buydu:F smslere güvenin pls zeki halkımız:F
Kerim oğlu yada Tuğba elenecekti. Kerimogluna demek semihciler yüklenmis işte bundan çok bir şey aramaya gerek. Oylamaya kavgaların etkilemediği çok net oyun kazanabiliyor musun bu önemli

Kerim oğlu yada Tuğba elenecekti. Kerimogluna demek semihciler yüklenmis işte bundan çok bir şey aramaya gerek. Oylamaya kavgaların etkilemediği çok net oyun kazanabiliyor musun bu önemli
Kerimoğlu ne oyunlara ne de sahnelere karkısı var. Hiçbişeyi yok kız. Tuğba bile tt olurken o napabiliyor? Gizemşmi koruyon şimdi:F

Kerimoğlu ne oyunlara ne de sahnelere karkısı var. Hiçbişeyi yok kız. Tuğba bile tt olurken o napabiliyor? Gizemşmi koruyon şimdi:F
Anlatamadım

Şimdi acunun sms desteği öyle çok Ahdım şahin değil kerimogluna çok oy gelince Tuğba ile kerim oğlu arasında çok fark yok. İkisi de oynamıyor kaybediyor. Acun pek destek olmamıştır Tuğba elendi

Geçen hafta birinci olmasının pek önemi yoktu.. Serkay kerim oğlu karşına atakan ve Semih konmadığı sürece o addan herkes gider

@GunesinOglu ne yani simdi memic her oyun kazandikca bana mi anlatacaksin bunu :F olabilir kazansin napayim sembol oyununu kazandi diye en iyi olmadi her oyunu kazansin iyi diyim ama degil iste degil :A :F

Gizem böyle devam ederse yakında gider oyunlarda pek bir katkısı yok @dosimosi
Ben o kizi desteklemiyorum sadece gruptaki digerlerine gicigim :)
Performansi birlesmeden sonra yukselir. Motivasyonu olmadigi icin böyle. Semihe kavusunca ve semih disindaki kisilerle sohbete girmek olumlu etki yaratir. Semihle ayni potadayken kalmayi basaran onla olunmayan bir oylamada hayli hayli kalir. en az iki konsey daha atlatabilir

Bu yarışmanın galibi Semih Öztürk'tür :A

Adam kendi oylarıyla hem arkadaşını hemde kendini kurtardı la :A @beyazsoy @Doğu
Utopyoda da öyleydi))) Semihcilerin aklı başında olsa hiç bir şey yapmayan kerimogluna oy atmazlar. Semih iyi sagayacak bir kitle bulmuş yat yat benim kutlu davam de)). Sanki Semih kazanınca Islam dünyaya hakim olacak)))

ee kerimoğlu ile çıksın potaya onunla çıkınca ne oluyor korkuyor işte
Yav ne korkması ya al bak adam kendi oylarıyla hem Kerimoğlunu hhem kendinikurtardı şimdi onlar düşünsün :A

Utopyoda da öyleydi))) Semihcilerin aklı başında olsa hiç bir şey yapmayan kerimogluna oy atmazlar. Semih iyi sagayacak bir kitle bulmuş yat yat benim kutlu davam de)). Sanki Semih kazanınca Islam dünyaya hakim olacak)))
Semih nerde yatıyor oyunlarda parçalıyor karşı tarafı :A