Survivor 2016 - 54.Bölüm Yorumları

@Forumdash yok bu oyunda hizli kosuyor bu turda 1.5 tur yapmaya basladilar ya geriye dönerken o kosusu yapacak galiba sonucta herkes semihe saydirmakta hakli adam bildigin kosuyor sakat olsa nasil kosacak öyle

Gizem kazandi

Efecan gömecek semihi ama reklam cikti

@Yiğitt hadi iddiaya girelim

@Forumdash yok bu oyunda hizli kosuyor bu turda 1.5 tur yapmaya basladilar ya geriye dönerken o kosusu yapacak galiba sonucta herkes semihe saydirmakta hakli adam bildigin kosuyor sakat olsa nasil kosacak öyle

Gizem kazandi
Ben izlememiştim fragmanı. Şimdi baktım koşmuyor
bireysellikte sabit durmalı oyun gibi

Milletin anlamadığı nokta şu Semih minder oyununda çok fena dayak yediği için vücudu dökülüyordu yeni yeni toparlıyor işte

@GunesinOglu artik degistir su günün yorumlarini hep ayni seyi yaziyorsun

@Maskeli Fedai bence herkes anliyorda sen anlamiyorsun adam bildigin depar atiyor ya ne kendine gelmesi zaten abarti bir durumu yoktu doktor oynayabilirsin demis sonucta

Suan tvde yariamanin reklam öncesi var. Semih yeniliyor ve takim arkadaslari serkay ve efecani yenince cok keyif aliyor. Dilerim kendiside bu basariyi elde eder. Serkayi secer atis kötuydu diye

@Forumdash belki kamera tersten cekmistir ondan öyle görünüyordur 9-9 olsa da topsuz kosmazlar sonucta

@beyazsoy nerdesin ya gel semihe giydircez