Survivor 2016 - 5. Bölüm Yorumları

Hayır şimdi geçen yıl ki ekip en sportif ekipti. Uzun boylu kişilerdi ve hep bir sporcuydu. Bu yılkiler mahalle takımında oynamış sanırım ve kendilerine futbolcu diyorlar. Hikaye bence.

Turabi tabi ki merkezdi. Turabi ona ters gelen herkes ile uğraşırdı ve herkeste onunla uğraşırdı.

Semih hakli abla yapma

Ben sabah iki tarafı izledim dün dediğim gibi hem yazıp hem izlemek kafamı
karıştırdı şimdi kavgayı çıkaran serkay oldu yardım etmedin yemek yiyemezsin
dedi bunun üzerine semih sen herşeye salça olma dedi serkayda üstüne gitti doğal
olarak birbirlerini kışkırtmaya başladı tartışma büyüdü benim izlediğim göre
ortada haklı yok

@sokak sanati ben gecen seneki yarismacilari begenmiyorum
herkes kendine ters gelen kisilerle ugrasir normal bir sey bu

@sokak sanati yani normal bir sey iste bunu yapinca merkez olunmuyor yani bunu herkes yapiyor onu diyorum
neresi iyiydi ya all stari hakeden yarismacilar yoktu normal bir survivor olsa tamam iyiydi ama all star a göre cok kötüydü

@sokak sanati yani normal bir sey iste bunu yapinca merkez olunmuyor yani bunu herkes yapiyor onu diyorum
neresi iyiydi ya all stari hakeden yarismacilar yoktu normal bir survivor olsa tamam iyiydi ama all star a göre cok kötüydü

Turabi'ye çok yapılıyor ve Turabiye çok yapıliyordu basık bir karakter olmaması sebebiyle.

Turabi'nin 2 donemide çok iyiydi. İlk dönemi süperdi. All Star'da herkes sportif olmadığı için sana öyle geldi bence.