İşimDebi etiketledim işte ne isminden bahsediyon anlamadım.ss
İnsaf aga Semihe saldırı var şerefsiz Serkay ve Efecan ttarafından yaptıklarını görmedin miSemih yine ortalığı karıştırıyor karşı tarafı kışkırtıp mağdura yatacak.
Aga zaten Semih smste rahat alırbunlar ezik oyları yok.Semih yüzde yüz haklı. Konu tartışmaya kapalı. Bir adamın üstüne 5 kişi çullanamaz. Delikanlılığa aykırı. Adamın çantasına falan vuruyor ılık SerkayTahrik de var. Her türlü Semih haklı ama halk bunu görüyor. İlk oylamada birinci Semih olacak.
Semih yüzde yüz haklı. Konu tartışmaya kapalı. Bir adamın üstüne 5 kişi çullanamaz. Delikanlılığa aykırı. Adamın çantasına falan vuruyor ılık SerkayTahrik de var. Her türlü Semih haklı ama halk bunu görüyor. İlk oylamada birinci Semih olacak.
Kaç kişi üstüne geliyorlar görmedinn mi abla teke tek gelsinler görelim adamlığa yakışır mı?Semihin nesi haklı kışkırtıyor herkesi
İnsaf aga Semihe saldırı var şerefsiz Serkay ve Efecan ttarafından yaptıklarını görmedin mi
Beyazsoy sen iyi misin Semihin omuzuna vurdular yemek yemeyeceksin dediler adamın çantasına tahtaya vurdular adama ön yyargından yanıltmasın seniSemih yemeği almayarak mağdura yatışa devam..)))
Kaç kişi üstüne geliyorlar görmedinn mi abla teke tek gelsinler görelim adamlığa yakışır mı?
Semih oynuyor açıkça.. onlar seminin oyununa geldiler Semih sinirlerine hakim laflarla kışkırtıyor onlarda semihin istediğini yapıyor.İnsaf aga Semihe saldırı var şerefsiz Serkay ve Efecan ttarafından yaptıklarını görmedin mi
Yok abla bir insanın üstüne böyle yüklenilmez. Bunlar mahalle kültürü de görmemiş "zengin p.çi" diye amiyane bir tabir vardır. Bunlar tam o. Ne kadar haksız da olsa ki konuyu tam bilmiyorum Semih mağdur.Semihin nesi haklı kışkırtıyor herkesi
Semih kesinlikle masum degil ama Serkay ve o kara çocukta melek değil beyazsoy lütfen.Semih yemeği almayarak mağdura yatışa devam..)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?