Survivor 2016 - 5. Bölüm Yorumları

Semih yüzde yüz haklı. Konu tartışmaya kapalı. Bir adamın üstüne 5 kişi çullanamaz. Delikanlılığa aykırı. Adamın çantasına falan vuruyor ılık Serkay
Tahrik de var. Her türlü Semih haklı ama halk bunu görüyor. İlk oylamada birinci Semih olacak.

Semih yemeği almayarak mağdura yatışa devam..)))

Aga zaten Semih smste rahat alırbunlar ezik oyları yok.

Semihin nesi haklı kışkırtıyor herkesi

Gönüllülerin hepsi berbat ya hepsi strateji yapmaya gelmiş 2-3'ü hariç.Bence Semih de haklı değil Serkay da

ben şuan kimin karakteri iyi-kötü bilmiyorum daha iki bölüm izledim ama şuan efecanın ve serkayın semihe ''yere eğilerek yersin''vb demeleri çok terbiyesizceydi

İnsaf aga Semihe saldırı var şerefsiz Serkay ve Efecan ttarafından yaptıklarını görmedin mi
Semih oynuyor açıkça.. onlar seminin oyununa geldiler Semih sinirlerine hakim laflarla kışkırtıyor onlarda semihin istediğini yapıyor.

Seminin size halkın değerlerini öğreteceğim demesi bile halka oynadığının gostergesi

Semih korkusu saldı gönüllüleri.
Boşuna çabalamayın adam her konseyden birinci çıkıp eleyecek sizi kaçarı yok.

Semihin nesi haklı kışkırtıyor herkesi
Yok abla bir insanın üstüne böyle yüklenilmez. Bunlar mahalle kültürü de görmemiş "zengin p.çi" diye amiyane bir tabir vardır. Bunlar tam o. Ne kadar haksız da olsa ki konuyu tam bilmiyorum Semih mağdur.