Bileydim geleceğini Nihal fani diye sizardim))) panoramaya Semih konusunda sıkıştıridim)))Biraz baktım sorular çok iyi değildi ya sen olsaydın bomba sorular sorsaydın Acun'a .)))
Bileydim geleceğini Nihal fani diye sizardim))) panoramaya Semih konusunda sıkıştıridim)))Biraz baktım sorular çok iyi değildi ya sen olsaydın bomba sorular sorsaydın Acun'a .)))
Onlarda sana söz hakkı verirlerdi zaten hepsi castlarBileydim geleceğini Nihal fani diye sizardim))) panoramaya Semih konusunda sıkıştıridim)))
Seyirciyle kasti halk sosyal medyayı halktan saymiyor açının ve bence doğru yapıyor sosyal medya halkı yansıtmıyor ama daha usturuplu olabilirdi Semih çiler coşar şimdi avcunu uyumayip wtt yaparlar)))Hem serkayı uyarıyorum iması yapıp hem de övdü. Hem seyircinin görüşünü önemsiyoruz hem de wtt'yi takmıyoracun mu saçma yoksa su 2 post mu
Caner semih olayı ne?
Semih oynamıyor ya dokunulmazlıkta fener bahçede Caner de oynamadı ya gs maçında (Caner Oynatılamadığı için kızıp oynamiyorum dedi ikisi çok çok farklı ama acun canerin oynamak istemedi diye sundu)Hem serkayı uyarıyorum iması yapıp hem de övdü. Hem seyircinin görüşünü önemsiyoruz hem de wtt'yi takmıyoracun mu saçma yoksa su 2 post mu
Caner semih olayı ne?
Serkay zaten kufurlerini kavga sırasında en hararetli yerdi yapıyor nesini nasıl kesiceklerSeyirciyle kasti halk sosyal medyayı halktan saymiyor açının ve bence doğru yapıyor sosyal medya halkı yansıtmıyor ama daha usturuplu olabilirdi Semih çiler coşar şimdi avcunu uyumayip wtt yaparlar)))
Serkayi değil küfürun normal olduğunu anlattı yoksa serkayi korusalar küfüru göstermezler dedi çok görüntü atıyoruz zaten
Mecbur kast kulaniyor çünkü normal soru soran yok.. Gerçi kast mast ama oradaki konuklardan daha çok biliyorlar iyi izliyorlar)))Onlarda sana söz hakkı verirlerdi zaten hepsi castlar![]()
Ben küfürlü görmedim dün tam izlemedim.. Zaten şiddette bile elemiyoruz dedi küfür konunda karşı tarafı tahrik amacı yoksa kendi kendine etiyse uyarıya gerek yok ama karşı tarafı yukseltiyorsa bundan dolayı kavga çıkmışsa uyarı vermek lazim.. Küfür de psikolojik sidettir.. Fiziksel şiddettin etkisini yaratir. Ama diğer survivirda Berna çok küfür ederdi hiç uyarmadi acunSerkay zaten kufurlerini kavga sırasında en hararetli yerdi yapıyor nesini nasıl kesiceklerserkayı bildiğin kayırdı savunmasını da kufuru normalleştirerek yaptı. (Senın tabirinle)
Ee reytingi veren de wtt yapanlarsemıhcıler gecen sene utopya için bırleştı reytıngı dustu. Bunu gecen senede söylemiş olmalıyım
![]()
Dune benchte normal laf dalaşı sırasında kufur etti yine. Kendine ettiğini sanmıyorum. Serkay ki kendine kufuru bile çoğul yapar illa yanına birini katarBen küfürlü görmedim dün tam izlemedim.. Zaten şiddette bile elemiyoruz dedi küfür konunda karşı tarafı tahrik amacı yoksa kendi kendine etiyse uyarıya gerek yok ama karşı tarafı yukseltiyorsa bundan dolayı kavga çıkmışsa uyarı vermek lazim.. Küfür de psikolojik sidettir.. Fiziksel şiddettin etkisini yaratir. Ama diğer survivirda Berna çok küfür ederdi hiç uyarmadi acun
Acunun küfür ile ilgili kimseyi uyardığını görmedim.. Zaten semihe garazi olsa semihin zaferi yükselttiğine inanıyor ama bundan dolayı ceza vermiyor. Ama Semihi özelikle fanlarindan dolayı sevmediği açık adamı sürekli wtt yapıp kufur atmalarından canını sıkmışlar))))))))Dune benchte normal laf dalaşı sırasında kufur etti yine. Kendine ettiğini sanmıyorum. Serkay ki kendine kufuru bile çoğul yapar illa yanına birini katar![]()
Karşı tarafa kufur edilşnce uyarması gerek. Kendine ettiyse bize ne bu ayrıma yaparsa haklıdır acun. Ama her tartişmada karşı tarafa kufur ediyorsa bi uyarı şarttir. Seyircinin dediklerini dikkate alıyorsa neden uyarmıyor?Acunun küfür ile ilgili kimseyi uyardığını görmedim.. Zaten semihe garazi olsa semihin zaferi yükselttiğine inanıyor ama bundan dolayı ceza vermiyor. Ama Semihi özelikle fanlarindan dolayı sevmediği açık adamı sürekli wtt yapıp kufur atmalarından canını sıkmışlar))))))))
Minder oyununda gönüllülere yapılan çoğu ihlali uyarmadı hatta atakan dirseğiyle Ibrahime vurdu Ibrahim eliyle atamanın dirseğini uzaklaştırınca Ibrahime kızdı. Seminin yaptığı faulleri de görmedi. Hakem olarak acun kötüydü cif taraflı hata yapti.Karşı tarafa kufur edilşnce uyarması gerek. Kendine ettiyse bize ne bu ayrıma yaparsa haklıdır acun. Ama her tartişmada karşı tarafa kufur ediyorsa bi uyarı şarttir. Seyircinin dediklerini dikkate alıyorsa neden uyarmıyor?
Geçen senede dedim acun fena bilendi SemiheSemih fanları yaratııyor en çok da bu ortamı
minder oyununda iyice hıncını aldı. Eğer serkay semihin kafasına vurdugunda ünlüler "aaa" demeseydi acun ona bile uyarı vermezdi
Semihle acunun hiç gülerek konuştugunu görmedim
![]()
Geçen seneyi bilmem ama minder oyununda serkay semihin kafasına vurdu vurdu unlüler heyy hey diyince acun öyle düdük öttürdü barizdi. Ama ünlülerin çıkıştıgı nokta semiihn yere düşüp kafasına darbe almasıydı acunun ağır çekimde gösterdiği minderle yüzünü itelediğiydiMinder oyununda gönüllülere yapılan çoğu ihlali uyarmadı hatta atakan dirseğiyle Ibrahime vurdu Ibrahim eliyle atamanın dirseğini uzaklaştırınca Ibrahime kızdı. Seminin yaptığı faulleri de görmedi. Hakem olarak acun kötüydü cif taraflı hata yapti.
Semihe çok haksızlık yaptığını görmedim fanlarin yaptıklarından çok rahatsız olduğu acik.. Geçen sene de turabiyi sevmezdi ama haksızlık yapmadı
Geçen seneyi bilmem ama minder oyununda serkay semihin kafasına vurdu vurdu unlüler heyy hey diyince acun öyle düdük öttürdü barizdi. Ama ünlülerin çıkıştıgı nokta semiihn yere düşüp kafasına darbe almasıydı acunun ağır çekimde gösterdiği minderle yüzünü itelediğiydihaksızlıklar yeni başlıcak ne kadar kabul edersin ne kadar savunursun bilemem.
İbo son zamanlarda semihin yuzune söylemiyordu ama arkasından konuşuyordu. Semih ibo hakkında ne gizemle konuşuyordu ne de iboya laf ediyordu. İbonun sesini duyduysa oyun sırasında bilenmiştir? İlk haftalarda memiş övülmüştü semih övülmemişti nihale kızmıştı hatırlarsan. Öyle tepki vermiştir.Acun çok açık olamadıktan sonra mudehale etmiyor. Kötü hakem geçen yıllarda biliyorum. Semih gereksiz güç gösterdi ve aşırı güç gösterimleri yüzünden dustu çok da faul yaptı. İki tarafta aşırı hırslı olduğundan bunlarin olması normal kendi kendini dövdü Semih bana sorarsan Semih aşırı hırs göstermese müsabaka bu kadar sert geçmezdi. Zaten atakanin iboyu yenme sonrası maydonoz ollmasi bile kişiliğini gösterdi ibo semihe en yumuşak davranan adamdı ona bile sardı. Semihin dünkü oyunda savunulacak bir şeyi yok.
Ha izlediğim kadarıyla Semih hep başını aşağıda tuttu eğildi bu bana göre açıkça faul ama acun buna ses çıkarmadı diğerlerinin boyu uzun adam egilince nereye vuracaklar ki