Survivor 2016 49. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eskici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eskici

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,264
Puanı
1,060
Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı olan Survivor yeni bölümüyle bu akşam 20:00'da tv8'de ekrana gelecek.
Survivor'da bu akşam ödül oyunu oynanacak.Yarışmacılar ödülü kazanmak için büyük bir mücadele verecek.
Bölümle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.​

@eskici tebrikler Polat Şaşmazdan önce açmışsın formundasın bugün.))

@ABAY_06 sagol aga
ben her zaman formdayim

@Yiğitt tesekkürler kardesim konuyu bana verdigin icin

Merakla bekliyoruz
Ama 23'ten sonra Derin Futbol'a geçeceğiz çok tuhaf bir gece olacak

İbo bildiğin çirkefe yattı ya
elindeki minderi bıraktı omzum demeye başladı

Yattaranin dünkü efsane hareketini tekrar izlemek güzel oldu ve serkay düstügünde gizem kerimoglunun gülüsü de gözümden kacmadi

Oyun oynanirken izlerim. Fazla kapilmak yok artik

Oyun başlıyor vurduğun gol olsun Semih

Oyun basliyor

Senin göruslerine katiliyorum. Acun tarafli ve gönullulerde favori adaylari var ve sirf bu yuzdende oylama kismini degistirmesinden belli. Simdi diger oyunu unluler kaybederse gönullilerin besli gurubu dagilmaz. Eger gönulluler kaybederse oy diger uc kisiye gidecek ve potad olmayan iki kisinin oylarida diger uc kisiye kayacak.
Herzaman farkediyoruz isminin cikilacagi kisiler biraz belirgin olunca smsde firliyor. Bu sistemde daha fazla sms atilsin istendi.
Eskisi gibi birlesmeden sonra bireysele dönus bence daha adil ve heyecanli olur. Denge acisindanda

Serkay kazandi

@dosimosi aynen birlesmeden sonra hala takim olarak devam etmeleri büyük sacmalik bireysel olsa cok daha iyi olur

Nagihan kazandi

Yattara kazandi

Ezgi kazandi

Efecan kazandi

Son düzenleme: