Diskalifye olamamişlardır yaa adalar ayrılır en fazla...
İzledim öyle dediler
Bu arada @dosimosi Hakan da dedi benim dediğimi ezgi nasıl birinci olamadı diyeAtakancılar oy atmadı mı diye sordu
![]()
yok diskalifiye varmış sanırım zafer diskafiye olacak
Diskalifye olamamişlardır yaa adalar ayrılır en fazla...
İzledim öyle dediler
Bu arada @dosimosi Hakan da dedi benim dediğimi ezgi nasıl birinci olamadı diyeAtakancılar oy atmadı mı diye sordu
![]()
Yani Nihal bunu kaç haftadır diyor atakan batman Semih joker))) ve golllPanaromada eski survivorlarda İhsan bu filmin başrolü Semih ve Atakan dedi![]()
Semih Superman Atakan BatmanYani Nihal bunu kaç haftadır diyor atakan batman Semih joker))) ve golll
Bir filimde iki kahraman olmaz (olunca o film filmlikten cikar) atakan iyi kral Semih kötü kıralSemih Superman Atakan Batman![]()
Aylinin bir dediği bir dediğini tutmayan biri onu kaale bile almıyorumBir filimde iki kahraman olmaz (olunca o film filmlikten cikar) atakan iyi kral Semih kötü kıral
Zaten bugün aylinin dediklerini Duysun kameralar çekmediği anda aylini pohpohlayan Semih kız kamera önünde ağlayınca show yapıyorsun demiş.. Böyle biri iyi kral olur mu)))
Filmi çekildi güzel oldu muAylinin bir dediği bir dediğini tutmayan biri onu kaale bile almıyorum![]()
Niye filmi çekildi işte![]()
Bence birinci ezgi ikinci yada ucuncu tugbaydi. Naginin gitmemesi icin acun mehmeti kurban etti ve daha gucsuz bir unluler adasi olmasin diyeDiskalifye olamamişlardır yaa adalar ayrılır en fazla...
İzledim öyle dediler
![]()
Semihe bu pis 8'li sen bize yardım etmiyorsun yemek yiyemezsin dediklerinde Semih Ayline size odun taşımadım mı ateş yakmadım mı dediğimde kızar bir ses tonuyla biz herşeyi not etmiyoruz demişti.Burdan anla işte gerisiniFilmi çekildi güzel oldu mu
Aylin yaşadığı bir olayı anlattı kız gayet düzgün bir kız arkadaşlarına beni eleyebilirsiniz demiş kız bu kızın ne yanlışi olacak)))
Rüyalar ters çıkarmış))) rüya ile amel edilmez küre korkmuş elenecek diye ondan görüyor yoksa bu kadar mubarek değil küre fazla Samanyolu dizisi oynamaktan bunlar)))Semih mi elendi acaba? Haberi geldi de böyle bişey yazmiş olabilir. İlk gün gördüğünde bile yazacak kişiliğe sahipken
@beyazsoy @Maskeli Fedai
Oarada her gün iş yapılıyor Semih ayda yılda bir çivi çakmış odun getirmiş. Kızlar ona demiştir biz saymıyoruz her gün yapacaksın. Biz semihi biliyoruz adam yatıyor hep iş yapmak mi Semih mi)))Semihe bu pis 8'li sen bize yardım etmiyorsun yemek yiyemezsin dediklerinde Semih Ayline size odun taşımadım mı ateş yakmadım mı dediğimde kızar bir ses tonuyla biz herşeyi not etmiyoruz demişti.Burdan anla işte gerisini![]()
Yahu aga olay daha ilk hafta Semih ben size yardım rttim diyor hatırlamıyorum diyor Zafere diyor o da bilmiyorum diyor bunlar düzgün insan ise bu tartışma burda biter boşuna mesaj yazmqya gerek yokRüyalar ters çıkarmış))) rüya ile amel edilmez küre korkmuş elenecek diye ondan görüyor yoksa bu kadar mubarek değil küre fazla Samanyolu dizisi oynamaktan bunlar)))
Oarada her gün iş yapılıyor Semih ayda yılda bir çivi çakmış odun getirmiş. Kızlar ona demiştir biz saymıyoruz her gün yapacaksın. Biz semihi biliyoruz adam yatıyor hep iş yapmak mi Semih mi)))
Evet Yardım etmiyor))) utopyoda da biliyoruz semihi niye tartışıyoruz ki)))Yahu aga olay daha ilk hafta Semih ben size yardım rttim diyor hatırlamıyorum diyor Zafere diyor o da bilmiyorum diyor bunlar düzgün insan ise bu tartışma burda biter boşuna mesaj yazmqya gerek yok![]()
İyi ediyor Semih Reis bir tanedirEvet Yardım etmiyor))) utopyoda da biliyoruz semihi niye tartışıyoruz ki)))
Aynısı ütopyada da oluyorduSemihe bu pis 8'li sen bize yardım etmiyorsun yemek yiyemezsin dediklerinde Semih Ayline size odun taşımadım mı ateş yakmadım mı dediğimde kızar bir ses tonuyla biz herşeyi not etmiyoruz demişti.Burdan anla işte gerisini![]()
Hahah smanyolu macerasını unutmuştum iyi hatırlatmaRüyalar ters çıkarmış))) rüya ile amel edilmez küre korkmuş elenecek diye ondan görüyor yoksa bu kadar mubarek değil küre fazla Samanyolu dizisi oynamaktan bunlar)))
Oarada her gün iş yapılıyor Semih ayda yılda bir çivi çakmış odun getirmiş. Kızlar ona demiştir biz saymıyoruz her gün yapacaksın. Biz semihi biliyoruz adam yatıyor hep iş yapmak mi Semih mi)))
Aynı senaryo işteAynısı ütopyada da oluyordusemihin yaptıklarını kimse görmuyordu yada semih yaptı demiyordu ne hikmetse
Hahah smanyolu macerasını unutmuştum iyi hatırlatma![]()