yani sen ac kaldiklarina inaniyorsun? haftalarca ödul yemegi kazanamadan cok iyi yarisan yarismacilari gercekci buluyorsun demek
eskileri demek istiyorum suan

yani sen ac kaldiklarina inaniyorsun? haftalarca ödul yemegi kazanamadan cok iyi yarisan yarismacilari gercekci buluyorsun demek
eskileri demek istiyorum suan
Vücut açlığa alışıyor zaten belli sure sonra dengeye ulasiyor vucud .aşırı aç kalınca ufak oyunlar yapıyorlar birden çok sayıda balık bulunuyor falan . o kadar olacak)))

Vücut açlığa alışıyor zaten belli sure sonra dengeye ulasiyor vucud .aşırı aç kalınca ufak oyunlar yapıyorlar birden çok sayıda balık bulunuyor falan . o kadar olacak)))
Acun acıklamamişmıydı çok aç bırakmadıklarını
takviye mi ne verdiklerini? Yoksa davalık oldugu eski yarişmacı vardı o mu söylüyordu?

nihal 1 sene boyunca iste benim stilimde hic birsey kapmamis. bukadarmi kötu giysiler secilir
onuda gectim su saci hep daginik. duzgun derli toplu baglayamiyor

takviye mi ne verdiklerini? Yoksa davalık oldugu eski yarişmacı vardı o mu söylüyordu?
o kizin adida merveydi , herzaman birseyler yiyorduk demisti ve bir yerlerde fotograflar paylasilmisti, cantalarinda enerji icecekleri vardi

Yok onu o kız söylemişti. O kızın dediği de bir iki çikolata verdiler(belki kameramanlar güzel kızların acligina dayanamıyor olabiliyor)))