Yahu yemek vermek reyting için iyi olmazki niye yemek versinler . AC kazsinlar ki kavga etsinler yarışmalarda heyecan yapsınlar . arada bazı uyanıklıklar yapılıyor balık tutup AC kişilerin olmalarına yakin bırakılıyor böyle takımı dengeliyorlar. Ne kadar rekabet ne kadar açlık o kadar reyting demek
yani sen ac kaldiklarina inaniyorsun? haftalarca ödul yemegi kazanamadan cok iyi yarisan yarismacilari gercekci buluyorsun demek :) eskileri demek istiyorum suan

yani sen ac kaldiklarina inaniyorsun? haftalarca ödul yemegi kazanamadan cok iyi yarisan yarismacilari gercekci buluyorsun demek :) eskileri demek istiyorum suan
Vücut açlığa alışıyor zaten belli sure sonra dengeye ulasiyor vucud .aşırı aç kalınca ufak oyunlar yapıyorlar birden çok sayıda balık bulunuyor falan . o kadar olacak)))

Vücut açlığa alışıyor zaten belli sure sonra dengeye ulasiyor vucud .aşırı aç kalınca ufak oyunlar yapıyorlar birden çok sayıda balık bulunuyor falan . o kadar olacak)))
Acun acıklamamişmıydı çok aç bırakmadıklarını(b) takviye mi ne verdiklerini? Yoksa davalık oldugu eski yarişmacı vardı o mu söylüyordu?

nihal 1 sene boyunca iste benim stilimde hic birsey kapmamis. bukadarmi kötu giysiler secilir :) onuda gectim su saci hep daginik. duzgun derli toplu baglayamiyor

Acun acıklamamişmıydı çok aç bırakmadıklarını(b) takviye mi ne verdiklerini? Yoksa davalık oldugu eski yarişmacı vardı o mu söylüyordu?
o kizin adida merveydi , herzaman birseyler yiyorduk demisti ve bir yerlerde fotograflar paylasilmisti, cantalarinda enerji icecekleri vardi

Yok onu o kız söylemişti. O kızın dediği de bir iki çikolata verdiler(belki kameramanlar güzel kızların acligina dayanamıyor olabiliyor)))

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre