Acun başkasına yurusun diyeceğim ünlüler o kadar boş ki acun mecbur kaldı. Hadi duygu taklidi yapıyor desem duygu huzursuzluk çıkardığında haklı olurdu bu kız hep bir laf çarpma iğneleme sürekli ortalığı karıştırma derdinde . duyguda çıkmaz bundan
Son anda konuyu toparladık.Olan senin konuya olacak gibi.
Dikkat et hep bir Eda var. Bugün hadi diyelim kavga oldu ama geçen haftada Eda ön plandaydı.@Harunnn60 cünkü eda kavganin basrolü oldugu icin fragmanda ön planda bu normal bir sey yani
Pazartesi galiba gelecek.Yeni arkadaslar gelecekti ne oldu o ?
Survivoru yine izlemedimAcun başkasına yurusun diyeceğim ünlüler o kadar boş ki acun mecbur kaldı. Hadi duygu taklidi yapıyor desem duygu huzursuzluk çıkardığında haklı olurdu bu kız hep bir laf çarpma iğneleme sürekli ortalığı karıştırma derdinde . duyguda çıkmaz bundan
Pazar günleri izle sadece.Survivoru yine izlemedimsanırım diyet işe yaradı
anladığım kadarıyla buyılki seçilenler insanları pek sarmamış yılmaz morgul dısında tanınan birisi yok onuda millet gülmek için takip ediyordur beni bile güldürmüştü geçendePazar günleri izle sadece.
Bu yıl izlenecek gibi değil çok vasat bir kadro varSurvivoru yine izlemedimsanırım diyet işe yaradı
Bende Semih için bakıyorum sonuçta onu tanıyorum bir tek.anladığım kadarıyla buyılki seçilenler insanları pek sarmamış yılmaz morgul dısında tanınan birisi yok onuda millet gülmek için takip ediyordur beni bile güldürmüştü geçende
acun yılmazı elinde tutabildiği kadar tutsun yoksa bu yılkı survivorda iş yok gibi
O tek yeter izlemem içinBende Semih için bakıyorum sonuçta onu tanıyorum bir tek.
Öyle diyorsunda yorum yapmıyorsun hiç.O tek yeter izlemem için
Bugün konu bende coşturacam konuyuÖyle diyorsunda yorum yapmıyorsun hiç.
Özelden yazdım, izleyemedim maalesef.Ve gönüllüler ilk kez kazandı. @Yiğitt bugün burada olman lazımdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?