Acun Edayi parlatmak istiyor tek o mu var ünlü adasında sürekli ondan yorum alıyor.

Semih esmer çocuk demişti lafı yanlış taşımışsın Zafer efendi.
))

Ne iş yapıyor o gerçek hayatta.
Hiç gormedim google sordum oynadığı dizileri izlemedim

Eski jimnastikçi, yeni oyuncu Eda Akkaya’nın rol aldığı projeler arasında; İlişki Durumu Karışık, Çeyrek İle Zeyrek, Üç Arkadaş, Ankara’nın Dikmeni, Kahireli Palas, Bugünün Saraylısı ve Tut Sözünü yer almaktadır.

Hic tanımıyorum bu kızı.

Cidden dedigin gibi kurgu da Eda daha cok ön plana çıkarılıyor. Normalde diğerleri de konuşuyordur ama bu kıza daha cok yer veriyorlar.

@Harunnn60 bak güzel arkadasim adam cok sakat degilmis ondan oynuyor oynamazsa tamam gönüllüler istedigini secer ama adam insanlarin gözünde de düser örnegin tolga karel

@vadikızı adama beceriksiz falan diyor sakatlik konusunu da aşiyor burda hos seyler degil yani bunlar

Hic tanımıyorum bu kızı.

Cidden dedigin gibi kurgu da Eda daha cok ön plana çıkarılıyor. Normalde diğerleri de konuşuyordur ama bu kıza daha cok yer veriyorlar.
Her yarışmada bunu yapıyor Acunun ekibi tarafsız olamıyorlar bir turlu . reyting için desem pek reytingli bir şeyi de yok.

İşte cevabı vermişsin zaten. Oynamasa Tolga Karel durumuna düşücek. Eee adamda ne yapıyor bende çabalayayım hiç değilse benim için adam çabalıyor desinler diyor.

tabii ki hoş değil ama açlar dışarsa yatıyorlar ve gerginler nagehan yapı olarak galiba sert bir kız

@Harunnn60 tamam iste adam cabalamak istiyor ama nagihan buna izin vermiyor birak adam ne yaparsa yapsin sanki o adam oynamasa oyunu kazanacaktiniz hayir kazanamayacaktinz zaten gönüllüler istedigi adami secince yine kazanirlardi yani

@vadikızı biraz fazla sert bu sekilde davranirsa insanlar tarafindan sevilmez

Fragmanda yine yılmaz morgül sacma sapan gülüyor ya

Yılmaz morgul kötü türabı taklidi yapıyor bence . ilk hafta eglenceliydi şimdi kasinti oldu