BesaleT
Emekli
Aynen abla. Bak : F > Bu ikisini birleştir. Bu oluyor. >oldu galiba
Ne iş yapıyor o gerçek hayatta.Acun Edayi parlatmak istiyor tek o mu var ünlü adasında sürekli ondan yorum alıyor.
Hiç gormedim google sordum oynadığı dizileri izlemedimNe iş yapıyor o gerçek hayatta.
Hic tanımıyorum bu kızı.Hiç gormedim google sordum oynadığı dizileri izlemedim
Eski jimnastikçi, yeni oyuncu Eda Akkaya’nın rol aldığı projeler arasında; İlişki Durumu Karışık, Çeyrek İle Zeyrek, Üç Arkadaş, Ankara’nın Dikmeni, Kahireli Palas, Bugünün Saraylısı ve Tut Sözünü yer almaktadır.
Her yarışmada bunu yapıyor Acunun ekibi tarafsız olamıyorlar bir turlu . reyting için desem pek reytingli bir şeyi de yok.Hic tanımıyorum bu kızı.
Cidden dedigin gibi kurgu da Eda daha cok ön plana çıkarılıyor. Normalde diğerleri de konuşuyordur ama bu kıza daha cok yer veriyorlar.
Valla izlemiyorum be Haro bir bölümüne bile bakmadım sadece arada forumda fragmanlara bakıyorum çekilecek çile değil bunların didişmesi kafam rahat böyle şimdilik.Yorum yapıyormusun. Neyse sorry o zaman.
@sokak sanati @ABAY_06 siz bu sezonu beğenmedim demiştiniz ama yorumlarınızı bekliyorum ona göre.
@china_shangai @papuleoo sizide bekleriz.
İşte cevabı vermişsin zaten. Oynamasa Tolga Karel durumuna düşücek. Eee adamda ne yapıyor bende çabalayayım hiç değilse benim için adam çabalıyor desinler diyor.@Harunnn60 bak güzel arkadasim adam cok sakat degilmis ondan oynuyor oynamazsa tamam gönüllüler istedigini secer ama adam insanlarin gözünde de düser örnegin tolga karel
@vadikızı adama beceriksiz falan diyor sakatlik konusunu da aşiyor burda hos seyler degil yani bunlar
@Harunnn60 bak güzel arkadasim adam cok sakat degilmis ondan oynuyor oynamazsa tamam gönüllüler istedigini secer ama adam insanlarin gözünde de düser örnegin tolga karel
@vadikızı adama beceriksiz falan diyor sakatlik konusunu da aşiyor burda hos seyler degil yani bunlar
Sensiz bu yıl Survivor olacak demek.Valla izlemiyorum be Haro bir bölümüne bile bakmadım sadece arada forumda fragmanlara bakıyorum çekilecek çile değil bunların didişmesi kafam rahat böyle şimdilik.
Yani bir süpriz olmazda öyle olcak gibi duruyor forumdan böyle arada sizlere ve fragmanlara takılarak takip ederim.Sensiz bu yıl Survivor olacak demek.