Maskeli Fedai
Favori Üye
Adamlar komedi ya ünülerin hepsini yerle bir ediyor hala güçsüzlere yarışıyor diyorlar60gun sonra gönüller semihi çözmüş)) Allah bu zekalı arkadaşları kimseye vermesin Nihal daha ikinci hafta çözmüştü)))
Atakan 8Adamlar komedi ya ünülerin hepsini yerle bir ediyor hala güçsüzlere yarışıyor diyorlar
Negihan diyor ki bir sen potada oldun bir ben. neden atakan Pota değil diyor yahu negihan madem böyle düşünüyorsun neden atakani demedin bu yatara da serkaydan zeki değilmiş)))Nagihan hangi kafayla Yattara demiş yahu? Adada zehirli bitki mi yedi normal bir insan Yattara demez
Semih 3 oyun aldı Atakana karşı saydım hepsiniAtakan 8
Semih 1
Bu bireysel yarış iststigi. acunun yayınladığı... toplu yarışlar olaya dahil değilSemih 3 oyun aldı Atakana karşı saydım hepsini
Yattarayı Mehmeti Yunusu Yılmazı çok yendi en çok
N gariptir bireysel ödülde Semih hepsinden daha fazla finale çıktıBu bireysel yarış iststigi. acunun yayınladığı... toplu yarışlar olaya dahil değil
nedeni belli. nagihan yalan söyledi herzamanki gibi ortaligi karistirdi, digerleride inandiNagihan'a Yattara'yı Atakan söyletmemiş e o zaman Mehmet falan niye tavır almışlar Atakan'aNeyse birazdan göreceğiz.
Sadece salı günkü değil bire bir tüm yarışlar dahil. Mesela geçen havuzlu yarış var ya bu toplu yarışa giriyor yada ilk haftalarda ayaklı yarış vardı onlar dahil degilN gariptir bireysel ödülde Semih hepsinden daha fazla finale çıktı
Valla ne diyelim kendileri kaybeder.nedeni belli. nagihan yalan söyledi herzamanki gibi ortaligi karistirdi, digerleride inandi
Ben basini izleyememistim. Suan tv den bakiyorum bakalim neler denmisValla ne diyelim kendileri kaybeder.Atakan'dan tıpış tıpış özür dileyecekler.
Atakan o Nagihan yılanıyla hiç işbirliği yapmayacaktı. Ama kendi grubundan birinin gitme ihtimalini göze alamadı işte. Neyse reyiz hepsine hadlerini bildirecektir.
Nedenini yazarken izlemeden tahmini yazmistim hakliymisim. Nagihan bulandirmis kafalari. Kaybeden digerleri olur. Bu sene Atakan yine birinci olur. Oyunda inis olmuzsa bu gunden sonra tekrar yukseliste olurValla ne diyelim kendileri kaybeder.Atakan'dan tıpış tıpış özür dileyecekler.
Atakan o Nagihan yılanıyla hiç işbirliği yapmayacaktı. Ama kendi grubundan birinin gitme ihtimalini göze alamadı işte. Neyse reyiz hepsine hadlerini bildirecektir.
tabi gucsuzlerle yarisiyo dikkatini cekmiyo mu Semihin her defasinda Yilmaz Yunus veya Mehmeti secmesiAdamlar komedi ya ünülerin hepsini yerle bir ediyor hala güçsüzlere yarışıyor diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?