Survivor 2016 39. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eskici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eskici

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,264
Puanı
1,060
Favorim Ezgi oldu karakteri duzgun kizin halk ta destek veriyo birlesme rahat goruruz eger oyunlardaki basarisini da biraz daha yukseltirse Kibrisa bile gidebilir

Semihciler twitteda sapitmis.. Bir kıza şehvetli diyen adam için

Şehvetle SemihiDestekliyoruz tagi açmışlar ülke sapık doluymus))

Semihciler twitteda sapitmis.. Bir kıza şehvetli diyen adam için

Şehvetle SemihiDestekliyoruz tagi açmışlar ülke sapık doluymus))
Ne yapacaklarini sasirdilar artik destekliyolar adami anladik ta her yanlisini konuyu dolandirip dogru gibi gostermeleri sacma

Ne yapacaklarini sasirdilar artik destekliyolar adami anladik ta her yanlisini konuyu dolandirip dogru gibi gostermeleri sacma
Aynen adam bunlara küfür etse ne güzel küfür ediyon Semih reis biraz da et diyecekler))) bizde know how (bilgi) Önemli know who(kimin) söylediği önemlidir hep.. başkasi dese etmedikleri küfür birakmazlardi

Aynen adam bunlara küfür etse ne güzel küfür ediyon Semih reis biraz da et diyecekler))) bizde know how (bilgi) Önemli know who(kimin) söylediği önemlidir hep.. başkasi dese etmedikleri küfür birakmazlardi
Dogru soyluyosun okadar yanlisi var ki hala nasil en fazla halk onu destekliyo anlamiyorum umarim artik sms te 1.olmaz

Dogru soyluyosun okadar yanlisi var ki hala nasil en fazla halk onu destekliyo anlamiyorum umarim artik sms te 1.olmaz
Duygusal bağları var.. Malum ergenler genelde dünyaya kendini ifade etmekte zorlanır agresif davranır isyankar olur .. Semihin herkese ayar veren aşağılayan sağı solu karıştırıp trollük yapıp milleti sinirlendiren tavrı ile kendilerini ozdelestiriyorlar.. Adam milleti asagaladikca haz alıyorlar yoksa fikir birliği yok.

Duygusal bağları var.. Malum ergenler genelde dünyaya kendini ifade etmekte zorlanır agresif davranır isyankar olur .. Semihin herkese ayar veren aşağılayan sağı solu karıştırıp trollük yapıp milleti sinirlendiren tavrı ile kendilerini ozdelestiriyorlar.. Adam milleti asagaladikca haz alıyorlar yoksa fikir birliği yok.
Semih için yemeğini yere dökecez yerden toplayacaksın ruh hastası eğitecem ben seni fiziksel şiddet küfür iftira hakaret yahu arkadaşlar Semih tabi desteklenir

Karşı taraf o kadar yanlışı var ki Semihi onlara bakıp yine tutarım karşı tarafı elesin sonrasında destek biraz minimuma iner.Herkes karşıyı elemesi için destek veriyor

Bu takıma herşey müstehak Semih ondan destekleniyor ve adam açıkça düşüncesini belli ediyor Turabi gibi böyle açıksözlü insanlar desteklenir her zaman

Semih için yemeğini yere dökecez yerden toplayacaksın ruh hastası eğitecem ben seni fiziksel şiddet küfür iftira hakaret yahu arkadaşlar Semih tabi desteklenir

Karşı taraf o kadar yanlışı var ki Semihi onlara bakıp yine tutarım karşı tarafı elesin sonrasında destek biraz minimuma iner.Herkes karşıyı elemesi için destek.veriyor

memic gibi ağzı var dili yok kıza saygısız şehvetli dedi o kız ona ne yaptı

su "selam dunyali" yazisi sinir bozucu :) cepten girince zorluyor

Nagihan'a Yattara'yı Atakan söyletmemiş e o zaman Mehmet falan niye tavır almışlar Atakan'a :d Neyse birazdan göreceğiz.