Survivor 2016 - 3.Bölüm Yorumları

Hahaha Semih makara adammış cidden. :D Herkes üzerine oynuyor ama daha da yüceltiyorlar onu farkında değiller.

Serkay amma takmış şu artistlik olayına yalan sanki. :D
Daha ögrenememisler. Dislanan herzaman zirvede olur.

Nihalin konusmalara bak ya öldürecek beni :F

Reklam cıktı tahmin etmistim zaten :D

Hala bi muratı yok yanında o yuzden dediğini savunamaz şuanlık. İbrahimi çeksin yanına belki o zaman. İbrahim bulaşmasa yanar valla:(

Hep aynı taktik. Ütopya'da da kendini dışlatmayı başarmıştı:A
Orasini bilemem. Ilk bölumde gereksiz yuklenmislerdi semihe. Tek yarismalari izliyoruz. Yorumlara göre semihin ustune hala gidiyorlar. Öylesi semihi memnun ediyordur

Ünlüler yine combo yaptılar ve açık ara aldılar. Oyunla ilgili yorumlarım şöyle.

1) Öncelikle fragmanlardan söylemiştim favorim Atakan ve Nagihan diye. Atakan daha oyun kaybetmedi. Ünlülerin en güçlü halkası ve en büyük şansı bence. Helal olsun.

2) Nagihan kızların en iyisi. Atletler hırslı ve sinirli oluyor onu anladık. :D Dediğinde haklıydı bence ama adada konuşmalıydılar bu konuyu. Yine de ben de olsaydım söylerdim herhalde. Kaybettikten sonra adada konuşmak da işe yaramaz.

3) Ünlüler tabii ki sevinecekler sonuçta bu bir yarış. Her sene gıcıklardan oluşan gönüllüler bunu problem ediyorlar. Hele bi kendileri kazansın bakalım sevinmeyecekler mi? En önde de sevinmem diyen Efecan göbek atacak.

4) Daha ilk günden bu Eda arayı karıştıracak demiştim. Kendini Merve Aydın sanıyor ama tırnağı olamaz. Resmen mikser.

5) Yılmaz Morgül ve dudakları beklediğimden daha iyi performans sergiledi. Özellikle torbayı alışı ve atışı çok iyiydi.

Şimdilik aklıma gelen bunlar. :D

Hala bi muratı yok yanında o yuzden dediğini savunamaz şuanlık. İbrahimi çeksin yanına belki o zaman. İbrahim bulaşmasa yanar valla:(

Hep aynı taktik. Ütopya'da da kendini dışlatmayı başarmıştı:A
Aynen zorlu işleri onun için yapacak birileri lazım.

Tek takılsın bencede. Yanına aldiği yanıyor. Murat şuan hem Semihçiler hem de şebekcilerin gözünde kötü adam:F İbrahime de öyle olur yoksa:F ama nihali çekebilir yanına:A kuru kuruyup gitsin:F
Nihal zeki kız semihi beynini ameliyatsiz anında eline verir)))

CazhnQ-WwAA9qM1.jpg

Seda girdi yarismaya soyadi da tetikmis anilin yakini falan mi acaba :F

Takıma hoşgeldin Seda. :D İyi yarışacak bir hava var sende. :D

Mehmet de gönüllülere gider artık.

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,560
Son Üye
Genwieboi