Survivor 2016 - 3.Bölüm Yorumları

Nihal ortaligi karistiriyor :D

Gönüllüler bir dokunulmazlık kaybetsin birbirlerini yerler valla, hepsi patlamaya hazır bomba gibi. :D Ünlüler de bu kadar olmaz.

9ay izledim ama çıkınca çark etti murati dilayi satmış 1ayda nasıl değişir insan. Değişmedi stratejik olarak yancilara ihtiyacı vardı ondan tuttu . ekip ruhu olsa sürekli ben ben der mi insan

Şimdi Murat ve Dilay adama neler yaptı bilmiyorsun sen şimdi. Bunu özelden daha detaylı tartışırız. :A
Al birine vur ötekine çok lanet bi yarişmaymış. En masumu Semih derken Semih'in dışarıdaki hal ve tavırları hiç hayra alamet değildi. Şöhret başını döndermiş. Başta ailesini sırt dönuyor. Ailesini hiçe sayan milletimi kaale alır:F Kuru var diye yaşı yaktı.

@GunesinOglu dediğin gibi Nagihan aşırı egolu. Merve Aydın'a hiç benzemiyor. :(

Yılmaz ve Tuğba'yıda hiç sevmiyorum.

Favorim bu sene Eda. :D Aşk Yeniden reklam arasında izliyeceğim. :)

İki taraf da şimdiden birini dışladı,daha çok erken neyse ikisini de sonlara kadar görürüz :X

saat 10 oldu oyun nerde kaldı heralde açık ara farkla kazanıldı kısa bitecek oyun. :tearsofjoy:

Al birine vur ötekine çok lanet bi yarişmaymış. En masumu Semih derken Semih'in dışarıdaki hal ve tavırları hiç hayra alamet değildi. Şöhret başını döndermiş. Başta ailesini sırt dönuyor. Ailesini hiçe sayan milletimi kaale alır:F Kuru var diye yaşı yaktı.
Güç zehirlenmesi bu adam anadolu ailesinden geliyor ne hale çevirmiş .