Survivor 2016 - 3.Bölüm Yorumları

İbrahim kazandi :D

Serkayda bir uğusuzluk var. :A
Ugursuzluk yok ugursuzluk diye bir sey yoktur .serkay taktik ve psikolojik hata yapiyor söyle oluyor başlangıçta çok hızlı hareket ediyor kaslarını çok zorluyor ve bunu yaparken beynine yeteri enerji gitmiyor gitsede sürekli çok hızlı olmayilim diyerek beynini bununla meşgul ediyor ve surekli finalde kaybedince paikolojik olarak finalde heyecanlaniyor .finale erken ulaşıyor ama beyni ve kasları çok zorlandığı için finale enerjisi ve beyin gücü kalmıyor kaybediyor

Dün mesela Nihal hiç zorlanmadı nasıl olsa kaybettim dedi kazandı

Damla kalıcı makyaj mi yapmış en güzeli oymus gibi geliyor

İbrahim kazandı bravo:clapping:
Ugursuzluk yok ugursuzluk diye bir sey yoktur .serkay taktik ve psikolojik hata yapiyor söyle oluyor başlangıçta çok hızlı hareket ediyor kaslarını çok zorluyor ve bunu yaparken beynine yeteri enerji gitmiyor gitsede sürekli çok hızlı olmayilim diyerek beynini bununla meşgul ediyor ve surekli finalde kaybedince paikolojik olarak finalde heyecanlaniyor .finale erken ulaşıyor ama beyni ve kasları çok zorlandığı için finale enerjisi ve beyin gücü kalmıyor kaybediyor

Dün mesela Nihal hiç zorlanmadı nasıl olsa kaybettim dedi kazandı
Evet tahtaları düşürdüğünde napacanı şaşırdı. Eli bi yana gitti bi yerdekileri almak için aşağıya indi:F

Semih yüksek ihtimal birinci olurum diyor elemeye cıksam da :D

Semih büyük konuşmaya devam ediyor utopya finalinden ders çıkarmamış kendine begenmisligini nirvanasinda

İbrahim kazandı bravo:clapping:

Evet tahtaları düşürdüğünde napacanı şaşırdı. Eli bi yana gitti bi yerdekileri almak için aşağıya indi:F
Dusunemedi devirdikten sonra önce yerdekileri alıp dizmesi lazimken hızlı davranacağını diye yukarıdakilerden başladı ve tikandi

Ütopyadaki Semih'le dışardaki Semih bir değil... Sözleşmeli girdi survivor'a ütopya finalinden sonra Acun'la resim çekildi. O yuzden bu g*** tavan havaları
Herkes sözleşme imzalıyor ama kaldığı hafta kadar para alacak. Bunda havalanacak bir şey yok nihalde haftalık aliyordur. zeki adamim diye geciniyor ama halkin kendini bgenen kişileri sevmediğini bilmesi lazim

Yok şimdi sende abartma. Kaç kez Ütopya'da arkadaşlarını kurtardı. :D Şimdi 9 ay izledik beyazsoy yani semihi tanıyoruz. :F
9ay izledim ama çıkınca çark etti murati dilayi satmış 1ayda nasıl değişir insan. Değişmedi stratejik olarak yancilara ihtiyacı vardı ondan tuttu . ekip ruhu olsa sürekli ben ben der mi insan

9ay izledim ama çıkınca çark etti murati dilayi satmış 1ayda nasıl değişir insan. Değişmedi stratejik olarak yancilara ihtiyacı vardı ondan tuttu . ekip ruhu olsa sürekli ben ben der mi insan
Şimdi Murat ve Dilay adama neler yaptı bilmiyorsun sen şimdi. Bunu özelden daha detaylı tartışırız. :A