@beyazsoy serkay'ın yaptiğini görmezden gelince ben gizemi savunur pozisyonuna düştümYorumlarda gizemi savunduğunu yazıyordu ondan dedim ben tekrar
söylüyorum ben serkay efecanı falan savunmuyorum onlarda gıcık ama
semih daha gıcık
@beyazsoy serkay'ın yaptiğini görmezden gelince ben gizemi savunur pozisyonuna düştümYorumlarda gizemi savunduğunu yazıyordu ondan dedim ben tekrar
söylüyorum ben serkay efecanı falan savunmuyorum onlarda gıcık ama
semih daha gıcık
@beyazsoy serkay'ın yaptiğini görmezden gelince ben gizemi savunur pozisyonuna düştümalgı çalişması böyle bişey işteoysa kendi de biliyor baştan beridir söylediğim şeyi gizemin semihin oyları var diye yanında diye...ben bile kendimi sinirim şuan
En son atakanı yenmişti (dün)Semih tek başına hiç bir oyun kazandırmadı takımca oynandı kazanıldı Semih nerede sakat var seçiyor kazanıyor))) ama neymiş bire bir kimsenin katkısı olmadan kazandırdı adam olan onun yemeğini yemez. madem saygısızlar sana it gibi davrandılar yemeyeceksin
Börek oyununda Atakanı gömüp sayıyı getirdi.Çamur oyununda hepsini perişan etti kazandırdı.Dünde 3/3 yaparak ödülü getirdi.Semih tek başına hiç bir oyun kazandırmadı takımca oynandı kazanıldı Semih nerede sakat var seçiyor kazanıyor))) ama neymiş bire bir kimsenin katkısı olmadan kazandırdı adam olan onun yemeğini yemez. madem saygısızlar sana it gibi davrandılar yemeyeceksin
Atakan Yılmazın dediği gibi aç kaldı kaça kasları eridi ve artık soğan halkası oldu bir de sakatlığı var. Herkes yenebiliyor artıkEn son atakanı yenmişti (dün)
Yok gızem parkurda iyi geldi etti sadece topu deliğe sokamadı. Tugba da kaç kere sokamadı. Serkaylar filan laf etti. Yok gızem puzzle yavaş etmiş dilan diye. Serkay cıktı sonra oyuna kendisi daha puzzle yapamadı. Yenildi.Serkay ne yaptı ki semihe yaptığı hareketimi diorsun
Başka oyunda başkası 3 de 3 yapıyor onları tek tek saysak Semih yine geride kalir. Semih mesela gol oynunda bir kez kazandi onu ne yapacağız semihin üstat işliği ortada yüzde elinin altındaBörek oyununda Atakanı gömüp sayıyı getirdi.Çamur oyununda hepsini perişan etti kazandırdı.Dünde 3/3 yaparak ödülü getirdi.
Onlar adamsa yemeyecekler o zaman
Ama atakan hala en iy gösteriliyorAtakan Yılmazın dediği gibi aç kaldı kaça kasları eridi ve artık soğan halkası oldu bir de sakatlığı var. Herkes yenebiliyor artık
Tebrik etçegine elestiriyorBörek oyununda Atakanı gömüp sayıyı getirdi.Çamur oyununda hepsini perişan etti kazandırdı.Dünde 3/3 yaparak ödülü getirdi.
Onlar adamsa yemeyecekler o zaman
Yok gızem parkurda iyi geldi etti sadece topu deliğe sokamadı. Tugba da kaç kere sokamadı. Serkaylar filan laf etti. Yok gızem puzzle yavaş etmiş dilan diye. Serkay cıktı sonra oyuna kendisi daha puzzle yapamadı. Yenildi.
Helal abi sana takdir ettim seniSemih ateş ediyor konsey de. Şu adamı savunacağım kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Efe ve Serkaç gibi iticilerin karşısında mecbur savunuyoruz.
Aga orada Semihe mental ve fiziksel üstünlük sağlayabilecek biri yok @Forumdash Semih-Atakan ffinali her açıdan belliBaşka oyunda başkası 3 de 3 yapıyor onları tek tek saysak Semih yine geride kalir. Semih mesela gol oynunda bir kez kazandi onu ne yapacağız semihin üstat işliği ortada yüzde elinin altında
Evet ama asıl saçmalıkta bu ya, serkay onca lafa rağmen kaybetti. Gizem de 2.kere oynasaydı belki alacaktı bilemeyız. Boşuna 2 saat bununyorumladık @beyazsoy'la ki kendisi hala da savunur ben yorumdumHe tmm ama gizem bile bile oynamadı ki kendisi söyledi zaten sonrasında serkay
sayı aldı yani atakanı yendi
Damla her finalde. kız bir gün benim sayede börek yediniz demiyor. Semih bir oyunda ilk kez üçte üç yaptı artık survivor boyunca bunu duyacagiz. her oyunda bazıları daha iyi olur. o üçte üç yaptığında Semih oyunu önceden çözdü ve takımınla paylaşmadi bu tuyoyu ama tam tersi olunca kulaklar dört göz açılıyorAga orada Semihe mental ve fiziksel üstünlük sağlayabilecek biri yok @Forumdash Semih-Atakan ffinali her açıdan belli
Adam Atakanı en güçlü olduğu zamanda da tokatlıyordu başa baş gidiyordu.Hadi hepsini geçtim Börek oyununu kkazandırdı
Zaten kimsenin fanımyok Atakan ve semihden başkaAga orada Semihe mental ve fiziksel üstünlük sağlayabilecek biri yok @Forumdash Semih-Atakan ffinali her açıdan belli
Adam Atakanı en güçlü olduğu zamanda da tokatlıyordu başa baş gidiyordu.Hadi hepsini geçtim Börek oyununu kkazandırdı
Şaka maka Serkayı savunan var
Gizeme bet surat de Semihe her fırsatta hakaret et sonra Serkay haklı yok ya
Semih sadece Gizeme soruyor bazen onun dışında onlardan taktik maktik almıyor algı operasyonu yapma burdaDamla her finalde. kız bir gün benim sayede börek yediniz demiyor. Semih bir oyunda ilk kez üçte üç yaptı artık survivor boyunca bunu duyacagiz. her oyunda bazıları daha iyi olur. o üçte üç yaptığında Semih oyunu önceden çözdü ve takımınla paylaşmadi bu tuyoyu ama tam tersi olunca kulaklar dört göz açılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?