Ama sen takip ediyorsun sandım ne bilim sedanın elenmediğini bilmediğüniSüper anlatmışsın, @Forumdash seni kınıyorum.![]()
Bu kadar terör olaylarının arasında Survivor mı izleyecektim. Bıraksalar tekrar cepheye savaşmaya gideceğim.Ama sen takip ediyorsun sandım ne bilim sedanın elenmediğini![]()
Semih gönullulerde destekledigim tek kisi ama Semihte sutten cikmis ak kasik degil amaAllah Semihe yardım etsin adam o kadar karaktersiz çirkeflerin arasında iyi katlanıyor ben izlemek istemiyorum onları
Serkay ve Yandaşları tek tek gideceksiniz.İbo tam karaktersizsin adamlar arkandan konuşuyor tık yok
İyi de o hafta program ara vermiş. Seda çarşamba elenmiş.Bu kadar terör olaylarının arasında Survivor mı izleyecektim. Bıraksalar tekrar cepheye savaşmaya gideceğim.![]()
O zamandan beri izleyemedim işte. Her neyse konsey başladı. Bir de Atakan azönce ne demek istedi? Olimpiyat değil burası gibi birşey söyledi, yani Nagihan'a mı laf attı. Daha sonra da Eda'yı da söyleyebilirim dedi? (Daha açıklayısı bir yanıt @dosimosi senden de bekleyebilirim.İyi de o hafta program ara vermiş. Seda çarşamba elenmiş.
Yahu oynatmadılar izlemedin mi sen
Vallah Semih o şeytanlar karşısında melek kalıyor adamların hele o Serkay tam bir baba parası yiyen bir tip.Bu takım için ben kılımı kıpırdatmam
Ben gizemi savunmuyorum. Sen serkayın yaptiğini görmezden geliyorsunKim şeytan olduğunu gördük. yalancı avukatlık yapan Semih gizemin yancısı durumuna düştü. Gize semihe kaç kez itiraf etmişti dokunulmazlık oyununda oynamayacağım diye buna rağmen Semih kızın kazanmak için oynadığını iddia etti))))
Semih bugünde Kendi ağzıyla itiraf etti oynamiyorum bu benim taktiğin diye ama @Forumdash hala gizemi savunuyor)))
Adama küfret söv sürekli her türlü çirkefliği yap sonra takım takım de hadi ordanKim şeytan olduğunu gördük. yalancı avukatlık yapan Semih gizemin yancısı durumuna düştü. Gize semihe kaç kez itiraf etmişti dokunulmazlık oyununda oynamayacağım diye buna rağmen Semih kızın kazanmak için oynadığını iddia etti))))
Semih bugünde Kendi ağzıyla itiraf etti oynamiyorum bu benim taktiğin diye ama @Forumdash hala gizemi savunuyor)))
O zamandan beri izleyemedim işte. Her neyse konsey başladı. Bir de Atakan azönce ne demek istedi? Olimpiyat değil burası gibi birşey söyledi, yani Nagihan'a mı laf attı. Daha sonra da Eda'yı da söyleyebilirim dedi? (Daha açıklayısı bir yanıt @dosimosi senden de bekleyebilirim.)
Birbirlerine düşürecem dedi mi? Semih ve sen arasında şüphede kaldımSemih yalanlarına devam ediyor. birbirlerine dusurecegim dedi. baktı planı alttus oldu şimdi kiviriyor. konuşmalarında diyor ki dokunulmazlik umurumda değil diyor bugün kazanınca sevinecektim diyor))))