Survivor 2016 20. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eskici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@beyazsoy turabinin hakli oldugu bir sey yoktu ki begüm ne zaman ona haklisin dedi begüm turabiye basta saydiriyordu sonra saydirmayi birakti ve o kötüde olsa begüm iyilikle yaklasti kötü davranmadi ve turabi de öyle dedi yoksa turabi karsisinda cok iyi bir insan bile olsa kendisine kötü davraniyorsa ona öyle yanilmisim iyiymis falan demez :D

@beyazsoy turabinin hakli oldugu bir sey yoktu ki begüm ne zaman ona haklisin dedi begüm turabiye basta saydiriyordu sonra saydirmayi birakti ve o kötüde olsa begüm iyilikle yaklasti kötü davranmadi ve turabi de öyle dedi yoksa turabi karsisinda cok iyi bir insan bile olsa kendisine kötü davraniyorsa ona öyle yanilmisim iyiymis falan demez :D

Neden saydirmayi bıraktı.. Begüm de turabi deki bazı doğruları gördü ve ona hakkini verdiği için.. Malum her hafta turabi bir kavgaya karışırdı bu kavgada doğru gördüğünü gurubunun aleyhine de olsa söylediği için hasan bunu yapmazdi mesela.. Ondan harbi diyor kıza yoksa ona iyi davransa begüm çok iyi kızmış derlerdi

@beyazsoy acunn.comun listesine göre atakan 6.degil 3.sirads su anda 3 e düsmüs bu da nagihan ve yattranin sembol oyununda ki kazanmalarindan dolayi o olmasa belki nagihan gecerdi ama yattara gecemezdi ben sembol oyunun sayilmasini pek dogru bulmuyorum ama saymislar neyse sonucta adam hala iyi durumda :D

@beyazsoy acunn.comun listesine göre atakan 6.degil 3.sirads su anda 3 e düsmüs bu da nagihan ve yattranin sembol oyununda ki kazanmalarindan dolayi o olmasa belki nagihan gecerdi ama yattara gecemezdi ben sembol oyunun sayilmasini pek dogru bulmuyorum ama saymislar neyse sonucta adam hala iyi durumda :D
Acun neye göre o istatistligi yapıyor bilmiyorum. Anladığım herkes kafasına göre alıyor acun genel de tek teke yapılan yarışları baz alıyor gurup halindeki yarışmalar kale alınmıyor. Zaten sembol oyununda bir kez yarıştı atakan fazla etkisi. Olmaz.. Neyse 6 olmasın 3 olsun sonuçta efecan görmüyor duruyor bir tek bunu biliyoruz net olarak)))

@beyazsoy acun istatistigi teke tek yarismalara göre yapiyor dogru olanda bu zaten ama sembol oyununu bunun icine katmamali bence cünkü sembol oyunu hep ayni oluyor farkli olsa tamam ama hep ayni oyunun istatistiginin katilmasi da dogru olmaz önemli olan farkli oyunlardan gelen istatistik ve atakanin 1 kere yarismasi önemli degil zaten önemli olan nagihan ve yattaranin 4-5 kez oynayip belesten sayilar almasi bu olmasa zirveye gecemezlerdi belki ve 6 olmasin 3 olsun önemli degil diye bir sey yok adam iyi yarisiyor efecandan da daha iyi parkurda zaten efecani geciyor 2-3 kere atisla sansa kaybetti diye adam kötü olmuyor bunu söylüyorum sana zaten efecanda listede baya gerilerde :D

@beyazsoy acun istatistigi teke tek yarismalara göre yapiyor dogru olanda bu zaten ama sembol oyununu bunun icine katmamali bence cünkü sembol oyunu hep ayni oluyor farkli olsa tamam ama hep ayni oyunun istatistiginin katilmasi da dogru olmaz önemli olan farkli oyunlardan gelen istatistik ve atakanin 1 kere yarismasi önemli degil zaten önemli olan nagihan ve yattaranin 4-5 kez oynayip belesten sayilar almasi bu olmasa zirveye gecemezlerdi belki ve 6 olmasin 3 olsun önemli degil diye bir sey yok adam iyi yarisiyor efecandan da daha iyi parkurda zaten efecani geciyor 2-3 kere atisla sansa kaybetti diye adam kötü olmuyor bunu söylüyorum sana zaten efecanda listede baya gerilerde :D
Parkurda hızlı geçince tüm gücünü haracdigi için atışlara yeterli gücü kalmıyor.. Atışlarda geçiliyor dememen züğürt tesellisi)) bana göre tüm oyunlar katılmali. teke tekleri acun katacaksa neden ekip oyunu yapıyor yapmasın. bu yarışma olimpiyat yarışı değil ki.. Her şey dahil olmalı.

Neyse o önemli değil senin için 6 değil 3. Olmuş derim atakana))))

@beyazsoy herkes parkurda tüm gücünü kullaniyor atislara gücü kalmiyorsa kimsenin kalmiyor atis olayi biraz sans isi teselli falan degil adam atislarda sansa kaybedince kötü olmuyor ki her zaman kaybetmiyor zaten sansa kaybetti bu hafta birkac oyun sende kötü diyorsun ama sende haklisin tabi atakani sevmiyorsun iki kaybetmis hemen saldirayim diyorsun ama adamin da hakkini yememek lazim
Bana göre tüm oyunlar katilmamali cünkü toplu oynanan oyunlar kisinin bireysel basarisi veya basarisizligi degil acun neden takim oyunu yapiyor onu bende anlamadim bana göre cok gereksiz bir sey ve burasi olimpiyat degil ama sunu da unutma güzel kardesim bu yarismayi sadece ve sadece 1 kisi kazaniyor 2 kisi veya 1 takim kazanmiyor 1 kisinin kazandigi bir yarismada takim oyunu olmasi büyük bir sacmalik bence ben yarismanin tamamen bireysel olmasi gerektigini düsünüyorum zaten :D

@beyazsoy herkes parkurda tüm gücünü kullaniyor atislara gücü kalmiyorsa kimsenin kalmiyor atis olayi biraz sans isi teselli falan degil adam atislarda sansa kaybedince kötü olmuyor ki her zaman kaybetmiyor zaten sansa kaybetti bu hafta birkac oyun sende kötü diyorsun ama sende haklisin tabi atakani sevmiyorsun iki kaybetmis hemen saldirayim diyorsun ama adamin da hakkini yememek lazim
Bana göre tüm oyunlar katilmamali cünkü toplu oynanan oyunlar kisinin bireysel basarisi veya basarisizligi degil acun neden takim oyunu yapiyor onu bende anlamadim bana göre cok gereksiz bir sey ve burasi olimpiyat degil ama sunu da unutma güzel kardesim bu yarismayi sadece ve sadece 1 kisi kazaniyor 2 kisi veya 1 takim kazanmiyor 1 kisinin kazandigi bir yarismada takim oyunu olmasi büyük bir sacmalik bence ben yarismanin tamamen bireysel olmasi gerektigini düsünüyorum zaten :D
Daha net anlatayim.. Parkurda patlama gücüyle hareket edince ani güç boşalması oluyor ve vücutta geri kalan işleri yapacak hazır enerji (glikoz) olmadığı için atışlarda halsiz kalıyor son çekme oyununda ne hale geldi gördük.. Orada yetenek felan yoktu ama adamın gözünde fer kalmadı bir topu bile kaçırdı.. Patlama enerji kullanıp aşırı hızlı gidince artık finalde düşünmeye yetecek enerji kalmıyor vucutta

Takım oyunununa gelince bu yarisma ne kadar insansın ne kadar takım oluyorsun bunu da ölçüyor onda takım oyunları ayrı zevkli.. Bu yarışma hayata dair her şeyin yarışıyor ondan her yarisman katilmali.. Finalde en güçlü değil en çok sms alan birinci oluyor neden çünkü bu yarışma sadece fiziksel kapasiteyi ölçmuyor

@beyazsoy ilk paragrafta yazdigini anladim zaten ama parkurda tüm gücünü herkes kullaniyor atista sans faktörü cok var :D takim oyunlarina gelince bu yarisma sadece güc yarismasi demedim ben her sey var ama bu her sey bireysel olarak yapilmali bence cünkü dedigim gibi yarismayi 1 kisi kazaniyor :D

@beyazsoy ilk paragrafta yazdigini anladim zaten ama parkurda tüm gücünü herkes kullaniyor atista sans faktörü cok var :D takim oyunlarina gelince bu yarisma sadece güc yarismasi demedim ben her sey var ama bu her sey bireysel olarak yapilmali bence cünkü dedigim gibi yarismayi 1 kisi kazaniyor :D

Biyolojik olarak öyle değil daha çok kırmızı etle beslenen kişilerde patlayıcı güçu oluyor tüm gücü patlatarak ani hızlanmalar yapabiliyor aynısi turabi de de vardı. İşte atakan bu patlayıcı gücünün tamamını parkurda gösteriyor ani hızlanıyor ve önde kapanıyor ama finale gelince beyine enerji kalmıyor (benzer durum Semihde de var) finali yapamıyor.. Adada kırmızı etle beslenemedi için gittikçe finalde (zeka isteyen oyunlarda daha fazla kaybedebilir) kaybedecek.. Atışlarda şans diye bir şey olmaz.. Şans kaybedenlerin bahanesidir))) Bak atışları en iyi olanlara hep kızlar. aylin şimdi de memis hatta Nihal neden çünkü enerjilerini kontrollü harcıyorlar finale dinlenmiş geliyorlar.

@beyazsoy turabi ne alaka anlamadim turabi hep atis sayesinde kazanirdi oyunlari o konuda cok sanliydi yani. Atisin cogu sansdir bahaneyle hic alakasi yok sansa bazen olur bazen olmaz ve atista en iyi kizlar diyorsun ve enerjilerini kontrollü harciyorlar diyorsun onlar bilerek yavas gidiyorlar demeyr calisiyorsun ama onlarda en hizli sekilde gitmeye calisiyorlar kapasiteleri o kadar ve yavaslar bu kadar basit yani bilerek yavas gitmiyorlar ve atisi en iyi olan kisi yattaradir ve o da bir erkektir kirmizi etle beslnir ve elinden geldigince de hizli yarisir bunu da unutmayalim istersen :D