Bugün okulum yok açayım dedim.@Harunnn60 beni gectin
Reklam arasında gelmezsen oy kullanmam.Poyraz Karayel'imi satmayacağım üzgünüm bugün bensiz kalacak bu konu.Reklam aralarında gelmeye çalışırım ama.
Efecan gitmeyecek diyorlardi galiba bir yerde gördüm. Efecan potada dimi.@Harunnn60 iyi yapmissinmerakla bekliyoruz yine bol kavgali bir konsey olacak gibi semih yine atip tutuyor bakalim kim elenecek
Ayy kullanmazsan kullanma peşine düşmeyecem artık zaten ne halin varsa gör.Reklam arasında gelmezsen oy kullanmam.Ona göre.
Efecan gitmeyecek diyorlardi galiba bir yerde gördüm. Efecan potada dimi.
Kullanacağız simdi.Ayy kullanmazsan kullanma peşine düşmeyecem artık zaten ne halin varsa gör.5 dakikalık bir iş için amma uğraştırıyonuz adamı. ss
Oy kullanmamandan korktuğum için değil ama konu çok boş kalmasın diye gelmeye çalışacam malum en çok yorum yapanlardan @Billy Kane de Diriliş izleyecek.
Iyy pis.Ben konseye yetişirimde poyrazcılar yetişemez dizileri 12 de anca bitiyor.
Lost yazmış bir kız gidecekmişBen konseye yetişirimde poyrazcılar yetişemez dizileri 12 de anca bitiyor.
Ahaha araştırmış yaIyy pis.17 Şubat'taki bölümünüz 23:47'de bitmiş umarım bugün de öyle olur.
Teşekkürler.Ben konseye yetişirimde poyrazcılar yetişemez dizileri 12 de anca bitiyor.
O zaman 2. Nihal oldu aylin ya da gizem'i söyledi.Lost yazmış bir kız gidecekmiş
Bana dedektif Bully derler. 😎Ahaha araştırmış ya
Olabilir 4 kuşaklı reklama geçtik.Bana dedektif Bully derler. 😎
Bugün kafa kafaya olacak gibi hissediyorum Poyraz ve Diriliş'in süreleri hadi inşallah.
O zaman 2. Nihal oldu aylin ya da gizem'i söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?