Survivor 2016 - 109. Bölüm (Yarı Final) Yorumları

Sizce Finale Hangisi Çıkar?

• Damla

Oy: 3 27.3%
  • Atakan

Oy: 8 72.7%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Merve nin finale kadar olmasına oldukça olağan baktılar damlanın torpili olduğunu iddia eden kişiler.ayrıca damla bu smste finali kazansaydı komplocular bak biz demedik mi biliyorduk Acun torpil yapmış diyeceklerdi bunu söyleyeceklerdi

twiiterde takipçinim özgürüm😉 bende Atakanın birinci olmasını istiyorum
Atakan ünlülerin en efendi insanı. Evet Serkay'ı, Damla'yı, gönüllüleri çok seviyorum ve Serkay'ın 1. olmasını istiyorum ama Atakan olursa da üzülmem abla

Oyyş yerim ben seni bu güzel yorum böylee 😉
Ben objektif yorum yapıyorum cidden.
Hele bugün ailesiyle buluştuğunda ki samimiyeti falan. Cidden çok efendi ve karakterli bir insan.

Ama gönlüm tabiki de Serkay'dan yana olacak ama Atakan kazanırsa da pek üzülmem

Siz dediğiniz için acun geri adım attı)) günlerdir semihciler denediğini bırakmadı Acuna hala Acuna hakaret ediyorlar oralı olmuyor ama siz daha etkilisiniz)))

Komploya gerek yok şartlar anticiker bir kızın aglamsi babanın çıkıp konusmasi her şey oyları etkiliyor işte

Oyyş yerim ben seni bu güzel yorum böylee 😉

O zaman finale kadar gitmesi lazımdı
Zaten torpille buralara kadar geldi. Atakan gibi sert bir kayaya carpti. Dun semih olayindan sonra daha fazla oy atildi atakana. Bugunki patlama olayindan dolayida yarim birakilmak zorunda kalindi. acunun gönlunde arakan damla finali olmasiydi ama serkay supriz yapti

son cümleyi bende derdim

Ben objektif yorum yapıyorum cidden.
Hele bugün ailesiyle buluştuğunda ki samimiyeti falan. Cidden çok efendi ve karakterli bir insan.

Ama gönlüm tabiki de Serkay'dan yana olacak ama Atakan kazanırsa da pek üzülmem

Ayy evet diyecektim unuttum Atakan ailesi ile ne güzel buluştu öyle ya bende
ağlayacaktım ya
aynen Atakan çok efendi biri babaannesi büyütmüş onada
sevgisi çok zaten çok sevdim ben atakanı ya

Iyi geceler. Sahur paketim 2 den sonra basliyor. Ozaman damlarim yine

Sen Damlanın geçtiğine inanıyormusun bütün ünlüler Semihin arkasında herkes onu tutuyordu? Görelim oyları açıklasın hadi
)
Acun neden daha çok sms alacağı kişiyi elesin çok mantıksız dediginiz.. Ünlülere bakma bugün Nihat doğan r yaptı herkes semihnin tt gücüne kandi)))