Survivor 2016 - 103. Bölüm Yorumları

Onların içi de temiz. :A

Sabah ablama gittim, Survivor konuşuyoruz. Diyo ki Allah'ın sopası yok ''İbraham, İbraham'' deyip deyip garibimle dalga geçiyordu çok iyi oldu diyor Semih'e. :A

Biliyorum, şakasına diyorum zaten. :D

:D ablan demek öyle dedi beni yanlış anlamayın gıcık olduğum için
demiyorum ama insanın aklına geliyor benim gelmedi tabii böyle birşey
düşünmem bende yorumların çoğu öyle ama demeseler iyi tabii sonuçta
bu bir sakatlık

Semih çok üzgündü:(

yarışmalara çıkamıcak dedi acun göndercekmi acaba semihi(b)

Onların içi de temiz. :A

Sabah ablama gittim, Survivor konuşuyoruz. Diyo ki Allah'ın sopası yok ''İbraham, İbraham'' deyip deyip garibimle dalga geçiyordu çok iyi oldu diyor Semih'e. :A

Biliyorum, şakasına diyorum zaten. :D
Ablana selamlar.. nasıllar iyiler mi:X Sen neden ablana gidiyorsun evli mi neden kızı rahatsız ediyorsun? Neden survivor konuşuyorsun ablanla başka konu mu yok. Hadi konuştun bunu bana niye söylüyorsun sorduk mu :bağır: ( :F :F )

Bence potaya yazılma hakkı verir diğerlerine elenirse elenir artık @Maskeli Fedai @EFE UYSAL zaten ilk 3'tü benim hedefim.

Ablana selamlar.. nasıllar iyiler mi:X Sen neden ablana gidiyorsun evli mi neden kızı rahatsız ediyorsun? Neden survivor konuşuyorsun ablanla başka konu mu yok. Hadi konuştun bunu bana niye söylüyorsun sorduk mu :bağır: ( :F :F )

Bence potaya yazılma hakkı verir diğerlerine elenirse elenir artık @Maskeli Fedai @EFE UYSAL zaten ilk 3'tü benim hedefim.
Bu halde finalit yapmalı :D

Nagihan bile nerdesin Semih diye ağladı :(

Nagihan arabayı almışsın artık gözün doysun ya acundan ısrarla ödülü istiyor nasıl bir yüzsüzlüktür bu anlamıyorum.