Şaka ettiğimi 😛 anlamadığını söylemeNe alaka ya olurmu öyle şey
Bence de çok tatlı damlanın bir kez daha soğuk yüzü ortaya çıktı Nemrutun kızıDamla ve Serkay'a eşlik eden kız çok güzelmiş, çok da tatlı @Forumdash
Şaka ettiğimi 😛 anlamadığını söylemeNe alaka ya olurmu öyle şey
Bence de çok tatlı damlanın bir kez daha soğuk yüzü ortaya çıktı Nemrutun kızıDamla ve Serkay'a eşlik eden kız çok güzelmiş, çok da tatlı @Forumdash
Şaka ettiğimi 😛 anlamadığını söyleme
Bence de çok tatlı damlanın bir kez daha soğuk yüzü ortaya çıktı Nemrutun kızı
Damla da kıskandı herhalde, pek yüz vermedi kıza. 7D sinemaya girerken de ortalarına oturdu.Şaka ettiğimi 😛 anlamadığını söyleme
Bence de çok tatlı damlanın bir kez daha soğuk yüzü ortaya çıktı Nemrutun kızı
Damlaya da serkay gibi biri yakışırdı zatenDamla da kıskandı herhalde, pek yüz vermedi kıza. 7D sinemaya girerken de ortalarına oturdu.
Bi güzel, bi yakışıklı iki iyi insan. Tabi yakışır.Damlaya da serkay gibi biri yakışırdı zaten
Hep derim insanın içi güzel olsunBi güzel, bi yakışıklı iki iyi insan. Tabi yakışır.
Damla da kıskandı herhalde, pek yüz vermedi kıza. 7D sinemaya girerken de ortalarına oturdu.
Onların içi de temiz.Hep derim insanın içi güzel olsun
Biliyorum, şakasına diyorum zaten.damlanın nişanlısı var yalnız
Onların içi de temiz.
Sabah ablama gittim, Survivor konuşuyoruz. Diyo ki Allah'ın sopası yok ''İbraham, İbraham'' deyip deyip garibimle dalga geçiyordu çok iyi oldu diyor Semih'e.
Biliyorum, şakasına diyorum zaten.
Semih çok üzgündü
O kadar durdu emek verdi büyük ihtimal 2. finalist dicek diye düşünüyorum.Elenseydi direk gönderirdi Amerikadan.
Ablana selamlar.. nasıllar iyiler mi Sen neden ablana gidiyorsun evli mi neden kızı rahatsız ediyorsun? Neden survivor konuşuyorsun ablanla başka konu mu yok. Hadi konuştun bunu bana niye söylüyorsun sorduk mu ( )Onların içi de temiz.
Sabah ablama gittim, Survivor konuşuyoruz. Diyo ki Allah'ın sopası yok ''İbraham, İbraham'' deyip deyip garibimle dalga geçiyordu çok iyi oldu diyor Semih'e.
Biliyorum, şakasına diyorum zaten.
Bu halde finalit yapmalıAblana selamlar.. nasıllar iyiler mi Sen neden ablana gidiyorsun evli mi neden kızı rahatsız ediyorsun? Neden survivor konuşuyorsun ablanla başka konu mu yok. Hadi konuştun bunu bana niye söylüyorsun sorduk mu ( )
Bence potaya yazılma hakkı verir diğerlerine elenirse elenir artık @Maskeli Fedai @EFE UYSAL zaten ilk 3'tü benim hedefim.
Nagihan bile nerdesin Semih diye ağladıAblana selamlar.. nasıllar iyiler mi Sen neden ablana gidiyorsun evli mi neden kızı rahatsız ediyorsun? Neden survivor konuşuyorsun ablanla başka konu mu yok. Hadi konuştun bunu bana niye söylüyorsun sorduk mu ( )
Bence potaya yazılma hakkı verir diğerlerine elenirse elenir artık @Maskeli Fedai @EFE UYSAL zaten ilk 3'tü benim hedefim.