Yok be abla oyuncuymuş işte oyunu kazanan takımı o götürecek ödüle.
Jessica Serfaty, al araştır.vay öylemi başını izlemedim ben ondan sordum peki bu kızın soy adı ne
merak ettim bakım kimmiş
Jessica Serfaty, al araştır.
Valla hatırlıyor olabilirim ama net olarak hatırlıyorum desem yalan olur oyun hafızam pek yoktur çabucak unuturum.Reklam verdiklerine göre yariş ünlülere dönecek gibi
@Bully hatırlıyormusun Serkan'ın öne çıktıgı haftalarda yine son atiş oyunu vardı bu oyundaki gibi sektirmeliSerkay Atakanı 5 defa filan yenmişti?
Şununhatırlarsın belki atakan yalandan yeniliyor demiştin (sanırım) ben de itiraz etmiştimValla hatırlıyor olabilirim ama net olarak hatırlıyorum desem yalan olur oyun hafızam pek yoktur çabucak unuturum.
Ben Atakan'a yalandan yeniliyor diyecem 😱 Yok artık.Şununhatırlarsın belki atakan yalandan yeniliyor demiştin (sanırım) ben de itiraz etmiştim
@Bully evet patroncum kızımız bu jessica model oyuncu sunucu imiş atakanı
takip etmeye başlamış çok yakışıklı bulmuş
Yok annen mi demiş neBen Atakan'a yalandan yeniliyor diyecem 😱 Yok artık.Hem kendi desteklediğim adama niye diyeyim ki böyle bir şey
Şununhatırlarsın belki atakan yalandan yeniliyor demiştin (sanırım) ben de itiraz etmiştim
Annem Atakan'ı isim olarak bilir sadece Survivor falan izlemez, kimle karıştırıyorsun acaba beniSerkay ve Damlayı da takip etmiş galibaNagihanı neden etmemiş? Kıskanmiş kadını resmen
Yok annen mi demiş ne
Serkay ve Damlayı da takip etmiş galibaNagihanı neden etmemiş? Kıskanmiş kadını resmen
Yok annen mi demiş ne
Yaa @Maskeli Fedai mi dedi acaba? Birisi dedi bunu gerçektenAnnem Atakan'ı isim olarak bilir sadece Survivor falan izlemez, kimle karıştırıyorsun acaba beni
Annem Atakan'ı isim olarak bilir sadece Survivor falan izlemez, kimle karıştırıyorsun acaba beni
Kıskançlık illa güzellik mi olurnagihandan güzel ayol neyini kıskanacak
Yaa @Maskeli Fedai mi dedi acaba? Birisi dedi bunu gerçektenoturan yerimden uydurmadım heralde@vadikızı bulucam o gunkü konuşmayı birisiyle öyle bi dialog olmuştu
Kıskançlık illa güzellik mi olurAcı eşiğini kıskanmıştır mesela
Benim anam bakar aradaAnneler bakmaz bu yarışmaya ya benim annemde sinir olur bakmaz hiç
hele babam şu kirlilere ne bakıyosun der bana
Ya abla demedim zaten öyle şey olur mu ben fanı olduğum adama oyun sattı der miyim hiçBul bakalım benim bildiğim tanıdığım @Bully yumucuğum demez öyle
Benim anam bakar aradaAtakanın başı yarıldıgı için onu tutuyor artıkSemihe ütopyadan beridir gıcık. Serkayla kavga ettiğinde serkaya da gıcık oluyor Allah'tanBir de performansından dolayı Nagihanı tutuypr benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?