Survivor 2016 10. Bölüm Yorumları

Hadi ama yariş başlasın neden Semih bayılıyor. Dun twitterdan Allaha mesaj duaları yollandı:F (Tövbe estağfurullah:praying:)

Selamlar herkese
bugün dizi var zar zor bakacağım bakalım neler olacak semih bayılıyordu umarım iyidir
İyi iyi bişeyi yokmuş. Eniştesi dün açıklama yapmiş:X

aynen bende izlemeden haberdar oluyorum cogu zaman, sen niye izlemiyorsun bilmem ama ben eski tadi alamiyorum. burda turkiye yayina göre gec yayinlandigi icin burdaki yorumlardan izlemis kadar oluyorum :) canim isteyince interneten bakiyorum

Hırs ve heyecandan çok bna komedi geliyor ve cok oyun geliyor bu yıl. Eskiler daha doğaldı. Burada eskiyi kopyala yapıştır yapıyorlar gibi hissediyorum izlerken.:(

Nihal damgayı vurdu semihe

" Semih yalnizogullari "))))))

gizemle konuşuyorlar Nihal sürekli yalnız kalmak için bahane arıyor yemek yapalım diyoruz kabul etmiyor sürekli bizden uzak duruyor diyorlar..

Şimdi Semih çıkmış sorumluluk alırsan survivor olursun diyor ama dünkü oyundan kaçtı))).. Kendini yormamak ertesi oyunda ben oynadım kazandık demek için takımı sattı baktı acun oyununu bozdu bugün akillandi sorumluluk almak lazım diyor)))). Semih çabuk öğreniyor)))
Hani dedi ya Nihal (Semih için) atakanı yendikten sonra adada yine ayrıtakılacağını söyledi gerek yoktu diye... Ama Semih söylemese de Gizem de bariştik sanmış:F kime kızayım:F

Acun napmış bozmuş anlamadım(b)

Hani dedi ya Nihal (Semih için) atakanı yendikten sonra adada yine ayrıtakılacağını söyledi gerek yoktu diye... Ama Semih söylemese de Gizem de bariştik sanmış:F kime kızayım:F

Acun napmış bozmuş anlamadım(b)
Semih plan yaptı ben olmazsam Yenileceğiz ve röportajda işte Semih öz Türk yoktu kazanamadılar şimdi anlarlar semihin gücünü diye söylecegim.. Acun seçtiği oyun ve ikinci gurupta 5lik değil 4luk gurup yaparak Nihali devre dışı bıraktı gönüllülerin kazanmasına katkı sundu.. İşte semihin planları altüst oldu.

Şimdi de sorumluluk almak lazım diyor)))

Semih plan yaptı ben olmazsam Yenileceğiz ve röportajda işte Semih öz Türk yoktu kazanamadılar şimdi anlarlar semihin gücünü diye söylecegim.. Acun seçtiği oyun ve ikinci gurupta 5lik değil 4luk gurup yaparak Nihali devre dışı bıraktı gönüllülerin kazanmasına katkı sundu.. İşte semihin planları altüst oldu.

Şimdi de sorumluluk almak lazım diyor)))
Acun omzunun sakat oldugunu biliyordu zaten doğru olabilir:X bu oyun çok erken sunuldu gibi.

Sbaro'yu hiç sevmem bir kere gitmiştim full malzemeden çalmışlardı daha da gitmedim. ss

Acun omzunun sakat oldugunu biliyordu zaten doğru olabilir:X bu oyun çok erken sunuldu gibi.
Yarışmadan önce gizemle oyunu kaybetmişler etmemişler önemli değil diye konuşması var hatta gizem ben bu oyuna fazla aş olmayacağım benzim için önemli olan dokunulmazlık oyunu dedi.. Zaten yarışmada damla gizeme niye asilmadin diye çıkıştı.. Onlarda anıldı bu ikilinin oyununu

Forum İstatistikleri

Konular
176,256
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs