Survivor 2016 10. Bölüm Yorumları

Aga insaf ya Damlanın dediklerini görmüyor musun
Kız güzelce istiyor Semih yokuşa sürdü kız da kızdı.. Tipik Semih sinirlendir sonra karşı taraf kızınca madura yat ama damla yine sinirine hakim oldu semihin gerçek yüzü çıktı))

Semih haklı
Adam vereceğim dedi ne uzatıyorsunuz kardeşim yaa. Hele şu Nihal tikkysine irrite oluyorum bu kızı alanın aklını seveyim

Bak damla havalandı yanına kızlar gelince
Semih yarım saat istedi damla 15 dk dedi çekti vitti. Başörtüsü olmasa da o tavırla söyledi şimdi haklı göremem:/

Neyse de İbo'yu harcayacak bu Semih
senle iyi anlaşiyorum filan diyip yakacak cocugu😕

Olayı izle önce aga
Semih Reis ne yaparsa haklıdır

Semihle ilgili yazmıyım yorum yapmamayım diye ama senin şu yorumunu görünce
dayanamadım diğerlerinide savunmuyorum ama ben cumartesi izlememiştim bugün
tekrarını izledim sabah semih oyun kazanınca hepsi koşup semihe sarılmışlar dün ne
yaptı semih omzum sakat dedi oturdu diğerleri oyun kazanınca ayağa kalkıp bir tebrik
etmedi öyle durdu sanki kendi o takımdan değil kusura bakma ama senin bu yorumun
olmuyor ne demek ne yapsa haklıdır olurmu öyle şey

Bana da semih hakli gibi geldi
damla yapma be güzelim niye semihe bulasiyorsun

Adamlar semihe çak yapıyormuş. Buna bile atar tapiyor)). Daha program başında ben kazanınca kimse çak yapmıyor diye kızıyordu)))

Semih işte her durumda "madur yalnızogullari"

Semih öyle ancak kendisi bişey yaparsa onu pohpohlar
başkalarının acısı huznu sevincini paylaşmaz. Sakin sakin oturur
Ütopya da olimpiyat zamanı da öyleydi ama kendisinin kazandiği oyunlarda daha çok mutavazıydı. Burdaki gibi ego kasmıyordu. Altarla dalga geçe geçe kendisi de "egoboy" olmuş

@beyazsoy tarih tekerrurden ibaretmiş

Seda haklı takım olarak düşünmek lazım, Nagihan potaya sokulmamalı Yağmur varken.

Son iki cümleyi alınca Semih hakkı olur
.kız palayı almak için takla attı güzelikle istedi ama Semih vermemek için takla attı.. Orada insanlar bekliyor yemek yiyecek pala herkesin Hakiysa Semih bir saat kulanmış 8 saatte onlar kullanacak ki semihe de kokoknat getirecekler üstelik.. Semihin bu haksiz tavrı karşı tarafı sinirlendiriyor tipik Semih haraketi. Karşı tarafı ciddiye alma sinirlen dır sonra karşı taraf sinirlenip laf söyleyince haklı Semih oluyor.. Bu hep böyle oluyor.

Utopyoda o kadar insan haksız burda sekiz kişi haksız ama hep Semih haklı olamaz ya.. Bunların sebebi semihin psikolojik harp yapması karşı tarafa

Eda'ya kahkaha attım demin Nagihan'ın durumunu iyi özetli "top gibi bir orda bir burda" gibi bişeydi.

Adamlar semihe çak yapıyormuş. Buna bile atar tapiyor)). Daha program başında ben kazanınca kimse çak yapmıyor diye kızıyordu)))

Semih işte her durumda "madur yalnızogullari"
Aga tam solcu kafası var sende

Adam ne güzel dedi birazdan verecem diye Damla orda emir verir gibi kkonuştu Semihte gıcık aldı tabi

Adamlar o kadar küfür atsın sonra sarilsin ne güzel memleket ya

Bilemiyorum ben ütopyayı fazla izlemedim ama az az izliyordum beni gıcık etmişti
dün bakarken arkadaşları kazanıyor bir tebrik etmedi ya

Aga tam solcu kafası var sende

Adam ne güzel dedi birazdan verecem diye Damla orda emir verir gibi kkonuştu Semihte gıcık aldı tabi

Adamlar o kadar küfür atsın sonra sarilsin ne güzel memleket ya
Yukarıda dedim ya son iki cümlelere bakınca hep Semih hakkı olur çünkü taktik belli kızdır sonra karşı taraf sinirlenince bana ama kızıyorlar oluyor.
İlk başta damlanın konusmalarına bk güzelikle istiyor dil döküyor üstelik pala o sekiz kişinin hakkı ama Semih vermemek için takla atıyor doğal olarak kız da sinirleniyor sonra Semih madur)))

Semih kendi ayrı duruyor sonra bana çak yapmadılar diye siteme ediyor.. Çak yapınca da benim onurun var diyor.. Çak yapıp yapmaması önemli değil hep madur olmak için cirpinmamasi lazim

Bu Eda da neyine güveniyorsa ha bire 1.olup Nagihan'ı potaya koymaktan bahsediyor
Nagihan'ı yazan takımını satar açık ve net.

Aga Semih dedi işim bitince verecem ama Damla ordan laf söylemeye başladı

Aga Semih dedi işim bitince verecem ama Damla ordan laf söylemeye başladı
Hala son iki cümlesi söylüyorsun ilk konuşmanın başında bak. Kız güzelikle efendilikle istiyor mu istiyor üstelik pala sekiz kişinin hakkı Semih bir saat kulanmış.. Buna rağmen Semih vermeyince kız sinirleniyor iştee

Boşuna uğraşıyosun semihin bu yanlarını görmüyolar

Yılmaz'ın Atakan'a attığı trip neydi öyle yaa