Survivor 2014 Kadrosu Tamamlandı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr.At
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
derken :D

:D :D kardeşim survivor afrika katılsın o zaman ! survıvor türkiye burası :) ATATÜRK ile laf çarpıtma istersen :)
Git Acun'a sor o zaman "niye aldın bu karıyı olum bizim Türk kızları varken" diye.

Bu arada kadın kendisini herkese "Kayserili Fadime" olarak tanıtıyormuş.

Serenay Aktaş yakacaktır ortalığı, net söylüyorum. Çok güzel bir kadın kendisi. :)

? Onlar da insan değil mi?
kardeşim insan ona bişi demiyorum ama survıvor türkiye burası türklerin yarışması lazım mantıken yoksa ben ırk millet din ayrımı yapmam mantık olarak öyle düşüncemi söyledm

Git Acun'a sor o zaman "niye aldın bu karıyı olum bizim Türk kızları varken" diye.

Bu arada kadın kendisini herkese "Kayserili Fadime" olarak tanıtıyormuş.
düşüncemizi söyleyemicezmi ? survıvor türkiye de türklerin yarışması lazımdı bitti sorun yok !

ne biçim yorum şimdi bu arkadaş çok güzel cevap vermiş kadın kendini türk hissediyosa türktür 😉
yorumumu yaptım düşüncemi söyledm :) benm yorumum kötü iyi olduğuna senmi karar vericeksn ?

kardeşim insan ona bişi demiyorum ama survıvor türkiye burası türklerin yarışması lazım mantıken yoksa ben ırk millet din ayrımı yapmam mantık olarak öyle düşüncemi söyledm

düşüncemizi söyleyemicezmi ? survıvor türkiye de türklerin yarışması lazımdı bitti sorun yok !

yorumumu yaptım düşüncemi söyledm :) benm yorumum kötü iyi olduğuna senmi karar vericeksn ?
çok istiyorsan sen katılaydın türk olarak.

Ünlülerden göze batan bence sadece Müge Üzel. Gönüllüler güclü gibi duruyor yapilarindan yola cikarak :)

Açıkçası yeni yarışmacıları çok beğenmedim. Belki süpriz yaparlar.. Bekliyoruz..