Survivor Ünlüler-Gönüllüler'in Şampiyonu Kim Olur?

Kim şampiyon olur?

• Turabi

Oy: 9 30.0%
  • Gökhan Keser

Oy: 21 70.0%

• Kullanılan toplam oy
    30
İmzamı atarım. Kız 2-0'dan gelip 3-2 yapıp oyunu aldı, o kadar sevindi, boşuna mı sevindi demek? Son 2`ye kalan Finale gitmeliydi bu kadar basit. Ama Merveye haksızlık yapıldı.

Aksine Survivordan çıkar gönüllüler paraya para demiyor. Ünlüler unutulup gidiyor. Turabi 1. olsun ya da olmasın. Dizi, reklam teklifleri gırla yağar üzerine...

Merve o galibiyetlerinin çoğunu Mügeden aldı ayrıca Merve arkadaşını sattı.Hem Turabi buraya kadar tek başına geldi kendi emeğiyle geldi

Evet o üslubunu ben çok eleştirdim iyi hatırla
hatta @Maskeli Fedai nolduda turabiden döndün diye tartışmıştık
O hareketi çok yanlıştı geçmişe bakarsan sitemimi görürsün 😉
Unuttun yani o hareketini?

Ben ilk önce ailede sayıgıyı öğrendim diyor. Gökhana yaylan diyor, Ahmet kenarda Dursun diyor, Merveye ablalarla konuşmuyoruz, kimseye yemek vermiyorum gücü olan gelsin alsın diyor ama saygılı.

Merve o galibiyetlerinin çoğunu Mügeden aldı ayrıca Merve arkadaşını sattı.Hem Turabi buraya kadar tek başına geldi kendi emeğiyle geldi
Yahu 1000. kez söylüyorum. 2 ayda kimse kimseyle arkadaş olmaz!

Serenayın kendisi de dedi zaten stratejik olarak doğru yaptı diye. Madem Serenayı bu kadar seviyorlardı SMS`te destek olsalardı. Çıktıktan sonra sitem etmenin bir anlamı yok.

Karşısında Müge olursa öyle olur.merve milli koşucu Müge hiç bir şey günde 100 metre bile koşmayan biri.Ama erkekler genel oalsrak güçlüydüki ünlülerin erkeklerine karşı Turtabi'nin o derecede başarılı olması çok daha büyük başarı.

Gökhan da oynuyordu ama Tolga ve Akın gibilerinden ön plana çıkmadı

Gökhan'ı sadece adadakiler biliyor bilemiyorum bende.

Unuttum

Üç günlük dünyada bırde ona mı takıcm

ŞAMPİYON TURABİ

Turabi geçen hafta 125'di ben hesapladım.
Biraz eksiltilmiş ama iyi sonuçlar.
Acunn. verdiği rakamlar

Merve Turabiyi de gömdü.

Aynen.

Allah aşkına Survivor Ünlüler takımından çıkıpta şuan paraya para demeyen yada başka bir tabirle şuan göz önünde olan bir ünlü gösterin bana. Saysan bir elin parmak sayısını geçmez. Şayet ben birtek Alp Kırşan'ı görüyorum sürekli.

Gönüllüler takımına bakarsak o kadar çok isim var ki.Örnek verecek olursak ; Hilmicem , Duygu Çetinkaya , Merve Oflaz , Gizem , Hakan , Begüm .....

Ben açtığımda Turabi konuşuyordu adam direk it dedi.Neyini yanlış anlamıycam.Adamlara bak sanki çok olumlu birşey söylemiş gibi konuşuyorlar.

Merve Turabiyi de gömdü.

Turabi zaten armut topladı pek fark ypoktu aralarında.
Merve o akdar milli koşucuy Müge'yr karşıu %170 oranında başarı sağlaması çokta çetin ceviz anlamı çıkmıyor.Zaten %76'ydı sonlara doğru baya düştü ortalaması.

Serenay diyordu ya Gökhan eski meseleleri açıyordu Tolgayı yazdırmak için

@Maskeli Fedai şu gökhancılarla iddaya girelim

Eğer gökhan birinci olursa biz gökhanın fotosunu profile bir günlük koyalım

Turabi olursa onlar koysunlar