Evet o üslubunu ben çok eleştirdim iyi hatırlaTamam Yiğitin ismini bükerek de Hayim attı, Turabi değildi o.
hatta @Maskeli Fedai nolduda turabiden döndün diye tartışmıştık
O hareketi çok yanlıştı geçmişe bakarsan sitemimi görürsün 😉
Evet o üslubunu ben çok eleştirdim iyi hatırlaTamam Yiğitin ismini bükerek de Hayim attı, Turabi değildi o.
İmzamı atarım. Kız 2-0'dan gelip 3-2 yapıp oyunu aldı, o kadar sevindi, boşuna mı sevindi demek? Son 2`ye kalan Finale gitmeliydi bu kadar basit. Ama Merveye haksızlık yapıldı.Tabikide 'Gökhan Keser'.
Bana kalırsa Turabi finale dahi çıkmayı haketmiyordu. O koltuğa Merve Aydın oturmalıydı. Ama bizim halkımızda şöyle bir düşünce var. Merve Aydın ünlü , çok para kazanıyordur düşüncesi. Bu çok saçma bir düşünce. Skatlık yaşamış bir milli koşucunun ne kadar geliri olabilir ki? Zaten Turabi araba kazandı.
Finalde halk oylamasının olması kadar saçma birşey yok. Hakeden değil , halkın istediği kazanacak resmen. Oyun istatistiklerine bakıldığında Merve Aydın'ın %70'e yakın bir başarısı var. Survivor tarihinin en önemli istatistiklerinden birisi. Hatta belki en iyisi.
Zaten bu yüzden Survivor'u izlemeyi bırakmıştım. Hakedenler kazanmıyor.
Merve o galibiyetlerinin çoğunu Mügeden aldı ayrıca Merve arkadaşını sattı.Hem Turabi buraya kadar tek başına geldi kendi emeğiyle geldiTabikide 'Gökhan Keser'.
Bana kalırsa Turabi finale dahi çıkmayı haketmiyordu. O koltuğa Merve Aydın oturmalıydı. Ama bizim halkımızda şöyle bir düşünce var. Merve Aydın ünlü , çok para kazanıyordur düşüncesi. Bu çok saçma bir düşünce. Sakatlık yaşamış bir milli koşucunun ne kadar geliri olabilir ki? Zaten Turabi araba kazandı.
Finalde halk oylamasının olması kadar saçma birşey yok. Hakeden değil , halkın istediği kazanacak resmen. Oyun istatistiklerine bakıldığında Merve Aydın'ın %70'e yakın bir başarısı var. Survivor tarihinin en önemli istatistiklerinden birisi. Hatta belki en iyisi.
Unuttun yani o hareketini?Evet o üslubunu ben çok eleştirdim iyi hatırla
hatta @Maskeli Fedai nolduda turabiden döndün diye tartışmıştık
O hareketi çok yanlıştı geçmişe bakarsan sitemimi görürsün 😉
Gökhan ikiyüzlüen azından turabi için ikiyüzlü diyebiliyoruz gökhan için sizler ne diyorsunuz anlatın da biz de bilelim![]()
Saldıracak birşeyleri yok ki ya striptiz ya da bu başka nirşey bilmiyorlar
Yahu 1000. kez söylüyorum. 2 ayda kimse kimseyle arkadaş olmaz!Merve o galibiyetlerinin çoğunu Mügeden aldı ayrıca Merve arkadaşını sattı.Hem Turabi buraya kadar tek başına geldi kendi emeğiyle geldi
Gökhan da oynuyordu ama Tolga ve Akın gibilerinden ön plana çıkmadıBoş muhabbet işte.Edepli saygılı insan diye Gökhan'ı tutanlar striptiz yaptı diye Turabi kötülüyorlar.hepsi boş muhabbet büyük çelişki...
Karşısında Müge olursa öyle olur.merve milli koşucu Müge hiç bir şey günde 100 metre bile koşmayan biri.Ama erkekler genel oalsrak güçlüydüki ünlülerin erkeklerine karşı Turtabi'nin o derecede başarılı olması çok daha büyük başarı.Tabikide 'Gökhan Keser'.
Bana kalırsa Turabi finale dahi çıkmayı haketmiyordu. O koltuğa Merve Aydın oturmalıydı. Ama bizim halkımızda şöyle bir düşünce var. Merve Aydın ünlü , çok para kazanıyordur düşüncesi. Bu çok saçma bir düşünce. Sakatlık yaşamış bir milli koşucunun ne kadar geliri olabilir ki? Zaten Turabi araba kazandı.
Gökhan da oynuyordu ama Tolga ve Akın gibilerinden ön plana çıkmadı
UnuttumUnuttun yani o hareketini?
Ben ilk önce ailede sayıgıyı öğrendim diyor. Gökhana yaylan diyor, Ahmet kenarda Dursun diyor, Merveye ablalarla konuşmuyoruz, kimseye yemek vermiyorum gücü olan gelsin alsın diyor ama saygılı.
Acunn. verdiği rakamlarTurabi geçen hafta 125'di ben hesapladım.Biraz eksiltilmiş ama iyi sonuçlar.
![]()
Merve Turabiyi de gömdü.Karşısında Müge olursa öyle olur.merve milli koşucu Müge hiç bir şey günde 100 metre bile koşmayan biri.Ama erkekler genel oalsrak güçlüydüki ünlülerin erkeklerine karşı Turtabi'nin o derecede başarılı olması çok daha büyük başarı.
Gökhan'ı sadece adadakiler biliyor bilemiyorum bende.
Aynen.İmzamı atarım. Kız 2-0'dan gelip 3-2 yapıp oyunu aldı, o kadar sevindi, boşuna mı sevindi demek? Son 2`ye kalan Finale gitmeliydi bu kadar basit. Ama Merveye haksızlık yapıldı.
Aksine Survivordan çıkar gönüllüler paraya para demiyor. Ünlüler unutulup gidiyor. Turabi 1. olsun ya da olmasın. Dizi, reklam teklifleri gırla yağar üzerine...
iftira atma örnek ver melunGökhan da oynuyordu ama Tolga ve Akın gibilerinden ön plana çıkmadı
Ben açtığımda Turabi konuşuyordu adam direk it dedi.Neyini yanlış anlamıycam.Adamlara bak sanki çok olumlu birşey söylemiş gibi konuşuyorlar.Bende herkesden çok burda belkide en fanatik yiğitçiydim ama dikkat edin orda yiğite ''it'' demedi orada hakaret anlamında söylemedi avcıya av olma anlamında birşey kastetmek istedi !
Burdaki en büyük yiğit fanatiği benim ama unutmayın ben bile yanlış anlamadıysam ;
İNSAN NEYE İNANMAK İSTERSE ONA İNANIR NE DİYEYİM ? 🙂
@sokak sanati , @Maskeli Fedai , @RevaN , @BuraK
Merve Turabiyi de gömdü.![]()
Serenay diyordu ya Gökhan eski meseleleri açıyordu Tolgayı yazdırmak içinKarşısında Müge olursa öyle olur.merve milli koşucu Müge hiç bir şey günde 100 metre bile koşmayan biri.Ama erkekler genel oalsrak güçlüydüki ünlülerin erkeklerine karşı Turtabi'nin o derecede başarılı olması çok daha büyük başarı.
Gökhan'ı sadece adadakiler biliyor bilemiyorum bende.
Unuttum
Üç günlük dünyada bırde ona mı takıcm
ŞAMPİYON TURABİ
Acunn. verdiği rakamlar![]()