Geldik ağa yorum bile yaptık@ABAY_06 sizdeki ne Survivor sevdasıymış Kara Para Aşk'ın sezon finaline bile gelmediniz.
Ağa dk var bende kontör yok atamam herhaldeaga sen atcan mı
Çok az.O zaman Azerbaycan'da daha adaletli bir düzen var,burda zengin çocukları okur tıp fakültesinde.
Peki orda sorması ayıp doktor maaşları ne kadar?
Acun Gökhana göre oyunlar koymuştuşaka yapıyoz laacun gökhanı tutuyor diyorsan artık gerçektende yazık resmen turabiyi tutuyor nasıl izliyorsun anlamıyorum
Bu Turabi Yiğit'e "it" derken sonlara doğru niye "kardeş" oldu?[HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] kazanmalı
Bu Turabi Yiğit'e "it" derken sonlara doğru niye "kardeş" oldu?
Turabi yiğite o kelimeyi hakaret anlamında söylemedi.Avcı köpeği anlamında dedi.Acunda bunu dedi zatenBu Turabi Yiğit'e "it" derken sonlara doğru niye "kardeş" oldu?
Çok saygılı birisi çünkü. Gökhana da yaylan diyor ama oylamada melek oluyor hemen.Bu Turabi Yiğit'e "it" derken sonlara doğru niye "kardeş" oldu?
Acun zaten Turabi ne dese haklı diyecek. Onun ismini okurken bile güldü. Adam çatladı finale taşıyana kadar Turabiyi. Hey gidi rayting.Turabi yiğite o kelimeyi hakaret anlamında söylemedi.Avcı köpeği anlamında dedi.Acunda bunu dedi zaten
Bende herkesden çok burda belkide en fanatik yiğitçiydim ama dikkat edin orda yiğite ''it'' demedi orada hakaret anlamında söylemedi avcıya av olma anlamında birşey kastetmek istedi !orayı sende yanlış izleyen seyircilerimizdensin it demedi orada @Eray Güler açıkalrmısın.
Bende herkesden çok burda belkide en fanatik yiğitçiydim ama dikkat edin orda yiğite ''it'' demedi orada hakaret anlamında söylemedi avcıya av olma anlamında birşey kastetmek istedi !
Burdaki en büyük yiğit fanatiği benim ama unutmayın ben bile yanlış anlamadıysam ;
İNSAN NEYE İNANMAK İSTERSE ONA İNANIR NE DİYEYİM ? 🙂
@sokak sanati , @Maskeli Fedai , @RevaN , @BuraK
Saldıracak birşeyleri yok ki ya striptiz ya da bu başka nirşey bilmiyorlarkesinlikle hep olumsuzu görmeye odaklı insnalar var karşımızda.
İnanmak istediklerine inanıyorlarkesinlikle hep olumsuzu görmeye odaklı insnalar var karşımızda.
Tamam Yiğitin ismini bükerek de Hayim attı, Turabi değildi o.Bende herkesden çok burda belkide en fanatik yiğitçiydim ama dikkat edin orda yiğite ''it'' demedi orada hakaret anlamında söylemedi avcıya av olma anlamında birşey kastetmek istedi !
Burdaki en büyük yiğit fanatiği benim ama unutmayın ben bile yanlış anlamadıysam ;
İNSAN NEYE İNANMAK İSTERSE ONA İNANIR NE DİYEYİM ? 🙂
@sokak sanati , @Maskeli Fedai , @RevaN , @BuraK
en azından turabi için ikiyüzlü diyebiliyoruz gökhan için sizler ne diyorsunuz anlatın da biz de bilelimSaldıracak birşeyleri yok ki ya striptiz ya da bu başka nirşey bilmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?