bizim aileden survuvur izleyen yok siz oylayın bence ben akrışmıyayım hiç izlemiyorum 🙂Benimki gibi baban annen kardeşin bul bir yerden işte
bizim aileden survuvur izleyen yok siz oylayın bence ben akrışmıyayım hiç izlemiyorum 🙂Benimki gibi baban annen kardeşin bul bir yerden işte
İzeyen yoksa yok sen al bir mesaj at yerine koy sesizce olay bu kadar basitbizim aileden survuvur izleyen yok siz oylayın bence ben akrışmıyayım hiç izlemiyorum 🙂
Ahmet Dursun başta kızlara kötü davrandığı için kaybetti aga@Maskeli Fedai Bi türlü cevap veremedim kusura bakma Ahmet Dursun'a büyük hakszılık yapıldı.
Çiğdem oy atarsan oyun Turabiye olsunbizim aileden survuvur izleyen yok siz oylayın bence ben akrışmıyayım hiç izlemiyorum 🙂
Yapma aga araba ödül oyununda gördük Acun'un nasıl davrandığını.Ahmet Dursun başta kızlara kötü davrandığı için kaybetti aga
Çiğdem oy atarsan oyun Turabiye olsun
Onu geçtim aga sms anlamında diyorumYapma aga araba ödül oyununda gördük Acun'un nasıl davrandığını.
Turabi'nin arkasından neler dediğini öğrenince Gökhan'a oy istemesi gayet normal.
Ahmet Dursun sevilen sempatik biri ufak olaylar çoktan unutulmuştur.Onu geçtim aga sms anlamında diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?