bizim aileden survuvur izleyen yok siz oylayın bence ben akrışmıyayım hiç izlemiyorum 🙂Benimki gibi baban annen kardeşin bul bir yerden işte![]()
bizim aileden survuvur izleyen yok siz oylayın bence ben akrışmıyayım hiç izlemiyorum 🙂Benimki gibi baban annen kardeşin bul bir yerden işte![]()
İzeyen yoksa yok sen al bir mesaj at yerine koy sesizce olay bu kadar basitbizim aileden survuvur izleyen yok siz oylayın bence ben akrışmıyayım hiç izlemiyorum 🙂
Ahmet Dursun başta kızlara kötü davrandığı için kaybetti aga@Maskeli Fedai Bi türlü cevap veremedim kusura bakma Ahmet Dursun'a büyük hakszılık yapıldı.![]()
Çiğdem oy atarsan oyun Turabiye olsunbizim aileden survuvur izleyen yok siz oylayın bence ben akrışmıyayım hiç izlemiyorum 🙂
Yapma aga araba ödül oyununda gördük Acun'un nasıl davrandığını.Ahmet Dursun başta kızlara kötü davrandığı için kaybetti aga
Çiğdem oy atarsan oyun Turabiye olsun![]()
Onu geçtim aga sms anlamında diyorumYapma aga araba ödül oyununda gördük Acun'un nasıl davrandığını.![]()
Turabi'nin arkasından neler dediğini öğrenince Gökhan'a oy istemesi gayet normal.![]()
Ahmet Dursun sevilen sempatik biri ufak olaylar çoktan unutulmuştur.Onu geçtim aga sms anlamında diyorum![]()