Kesin gibi konuşuyorsun buda büyük konuştuğun anlamına geliyor bak benim ağzımdan kesinlik ima eden laflar duydunmu inş olur akşamı bekliyorz diyorum ?Büyük konuşmuyorum
Olanı söylüyorum
Ama ben olanı söylüyorumKesin gibi konuşuyorsun buda büyük konuştuğun anlamına geliyor bak benim ağzımdan kesinlik ima eden laflar duydunmu inş olur akşamı bekliyorz diyorum ?
Attığınız oylar inş boşar giderde attığınızla kalırsınız
Melun param boşa gider yoksaAttığınız oylar inş boşar giderde attığınızla kalırsınız
Çok beklersin
@Çiğdem- sakın verme
Hafıza oyunu deme bana 😡aga bilmiyorum ya smslere inansam inan 100 tane atarım ama şu anda kararsızım belki 10 tane falan atarım
hadi ordan be hafıza oyunu turabiye göreydi ama yapamadı melun son oyunda turabiye göreydi ama son oyuna çıkamadı napalım
yok ben survivor takip etmiyoru oy falan kullanmam
Kullanma zaten para tuzagiyok ben survivor takip etmiyoru oy falan kullanmam
Kız cimri 1 mesaj at bari hiç mi hatrımız yokyok ben survivor takip etmiyoru oy falan kullanmam
Turabi'nin arkasından neler dediğini öğrenince Gökhan'a oy istemesi gayet normal.
bende tl olmazki cnm aylık nar paketi ve mesaj paketim oluyor tl 0 da duruyo sürekliKız cimri 1 mesaj at bari hiç mi hatrımız yok
Benimki gibi baban annen kardeşin bul bir yerden iştebende tl olmazki cnm aylık nar paketi ve mesaj paketim oluyor tl 0 da duruyo sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?