Serenaycilar varsa tamamdır TT olmusuz demektir 🙂Biliyorum. 🙂 twitter da başladı mi ?
16.30 DA![]()
VarızSerenaycilar varsa tamamdır TT olumsuz demektir 🙂
Harikasın25bin ve 50bin ilk Serenay sayfalarım var Turabi`ye destek olucam bende.. @sokak sanati @Maskeli Fedai
Sende sayfalarında paylaşsana o attığım fotoyuAynen varız tabiki 🙂
Dünden yollamıstim herkesin haberi var yani Seroistlerin 🙂Sende sayfalarında paylaşsana o attığım fotoyu
Destek olalım![]()
İnşDünden yollamıstim herkesin haberi var yani Seroistlerin 🙂
aga bilmiyorum ya smslere inansam inan 100 tane atarım ama şu anda kararsızım belki 10 tane falan atarımGeldik ağa yorum bile yaptıkİzledim Kpa ama hepsini değil elif ve ömerli sahneleri bide son sahneyi pc'den izledim
Ağa dk var bende kontör yok atamam herhaldesen atmıyacan demi kararın kesin ?
hadi ordan be hafıza oyunu turabiye göreydi ama yapamadı melun son oyunda turabiye göreydi ama son oyuna çıkamadı napalım@sürgünüm Ahmet Dursun başlarda kızları çok eziyordu ve küçük görüyordu ondan elendi
Acun Gökhana göre oyunlar koymuştu![]()
Diploma denklik Türkiye'de geçerli değilmi belki mezun olunca burda çalışırsın,Artık bizden de muayene parası almazsın.Çok az.En kötüsü de o zaten. Ancak yurt dışında okuyup özel yerde çalışırsan iyi olur yoksa devlet maaşları çok az.
Zaten bir öğretmenler bi de doktorlar hakettiği değeri göremiyorlar...
Son karar senin ağaaga bilmiyorum ya smslere inansam inan 100 tane atarım ama şu anda kararsızım belki 10 tane falan atarım
hadi ordan be hafıza oyunu turabiye göreydi ama yapamadı melun son oyunda turabiye göreydi ama son oyuna çıkamadı napalım![]()
At ağa inş işe yarar boşa gitmezbelki dayanamayıp atarım aga![]()
Hazırız bro bekliyoruz
Boşa bekliyonuz buda bişeydirHazırız bro bekliyoruz![]()