Survivor Ünlüler Gönüllüler Kim Elenir?

Kim Elenir?

• Anıl

Oy: 0 0.0%
  • Sibel Tüzün

Oy: 11 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .

Hasan güç olarak fazlasıyla üstün:) Tipinden belli olmuyormu Nihat daha güçlü diyorsun:D Ama kas şekli bakımından Nihat daha çok hayran kitlesine sahip olması normal.

ne üstünü aga ya nihat acayip güçlü :D benim iki favorim var 1.nihat 2.hasan ikisinin kapışmaları on numara oluyo derbi gibi oldu :D

Hele dünkü karşılaşma ve gönüllülerin seçileri iyiydi:) Ama son oyunlarda ünlülerin kızlar sayesinde kazandığı bir gerçek:D

[video]http://www.timsah.com/Amerikan-gurescisi-Survivor-Hasan/edT0rikLQ1G[/video]

amerikan güreşçisi olduğunu biliyorum ama güreşçi diye nihattan güçlü olduğunu söyleyemeyiz nihat ın kasları görmüyon mu :D

amerikan güreşçisi olduğunu biliyorum ama güreşçi diye nihattan güçlü olduğunu söyleyemeyiz nihat ın kasları görmüyon mu :D

Nihat'ın kasları uyumlu gelişmiş:D Ve Hasan'a göre harika bir görüntü oluşturduklarını söyleyebilirim:)

*Son oyunda Doğuş ile Hasan yarışırkenkenki oyuna 2-3dk hatırladıkca gülmüşümdür:D Hasan 1 adım bile geri atmadı, Doğuş itiyor kendi etrafa savruluyordu:D

Anıl şuan Nihat ve Hasan ile en çok fanı olan yarışmacı o yüzden elenmesi büyük sürpriz olur.Sibel Tüzün elenir zaten çok işe yaradığıda yoktu

Sibel - 18
Anil - 0
Bence'de Sibel elensin o son dokunulmazlik oyununda Alp yerine Anil'i koysaladi bence kazanirlardi.