Nusret Arda falanda bekleniyoryabancı olucaktır ozaman türkiyeyi mustim temsil edicek aa iyiki yıldız kabul etmemiş yoksa biz gelemiyorduk @xemrexxx![]()
![]()
![]()
ayoll saçmalama dünyaca ünlü kişinin nusretle ne alakası varNusret Arda falanda bekleniyor![]()
Nusret tuzlama ile herryerde ününe ün kattı bu hareketten önce takipçisi 500binken şimdi 5.5 milyonayoll saçmalama dünyaca ünlü kişinin nusretle ne alakası var![]()
![]()
![]()
dünyaca ünlü bir şarkıcı gelir ayrıda nusrette gelir ama juri olarak değil oradakılere et pişirir ayollNusret tuzlama ile herryerde ününe ün kattı bu hareketten önce takipçisi 500binken şimdi 5.5 milyon![]()
Arda diyorlardünyaca ünlü bir şarkıcı gelir ayrıda nusrette gelir ama juri olarak değil oradakılere et pişirir ayoll![]()
![]()
![]()
Bence yabancı bir şarkıcı gelicek diğerleride ek olarak gelebilir ama türkiyeden musti gibi yabancıdanda ünlü bir şarkıcı gelir shakira olsa iyi olur aslındaArda diyorlarAma yabancı olma ihtimalide yüksek
![]()
Acun en iyisini getirecektirBence yabancı bir şarkıcı gelicek diğerleride ek olarak gelebilir ama türkiyeden musti gibi yabancıdanda ünlü bir şarkıcı gelir shakira olsa iyi olur aslında![]()
bir zahmet karşılasın ayoll adamda dünya kadar para varAcun en iyisini getirecektirBütün masrafları Acun karşılıyor
![]()
Sana da versin parasından bir pay sonra bizle her gün Survivor izlersinbir zahmet karşılasın ayoll adamda dünya kadar para var![]()
mustimi getir dedim getirdi ayoll dünyanın 4 bir yanından takip ediliyorum sanırımSana da versin parasından bir pay sonra bizle her gün Survivor izlersin![]()
Benide Survivora götür dersin götürürmustimi getir dedim getirdi ayoll dünyanın 4 bir yanından takip ediliyorum sanırım![]()
AYY VLLA sabriye inat gitmem lazım seneye karadeniz insanlarını millete yanlıs tanıttı gidip düzeltmeliyimBenide Survivora götür dersin götürür![]()
Erkek gibi davranıyo SabriyeAYY VLLA sabriye inat gitmem lazım seneye karadeniz insanlarını millete yanlıs tanıttı gidip düzeltmeliyim![]()