Aga sende mi izlemeyi düşünüyorsun yoksasemih fos çıkacak söyliyim
Aga sende mi izlemeyi düşünüyorsun yoksasemih fos çıkacak söyliyim
Aga ütopyada turnuvalarda baya başarılı oldu survivordan önce antrenmanlar falan yaptı İnşallah hakettiği şampiyonluğu alırsemih fos çıkacak söyliyim
yarışmacılara bağlı aga ; niye gülüyonAga sende mi izlemeyi düşünüyorsun yoksa
la ne hak etmesi dur daha ütopyayı bile kazanamadıAga ütopyada turnuvalarda baya başarılı oldu survivordan önce antrenmanlar falan yaptı İnşallah hakettiği şampiyonluğu alır
Yav he he anca lafa gelince artistlik yapar o yarışmalarda nasıl ezileceğini hep birlikte izleyecez.Semih bu sene ünlülerin korkulu rüyası olacak melun
Fanları duymasın buraya akın ederlerYav he he anca lafa gelince artistlik yapar o yarışmalarda nasıl ezileceğini hep birlikte izleyecez.
Turabi'nin çeyreği kadar performans gösteremez.
Oyunlarda görüşürüz melunYav he he anca lafa gelince artistlik yapar o yarışmalarda nasıl ezileceğini hep birlikte izleyecez.
Turabi'nin çeyreği kadar performans gösteremez.
Gelsinler burada bizim borumuz öter.Fanları duymasın buraya akın ederler
Ben Yılmaz Morgülü çok merak ediyorumGelsinler burada bizim borumuz öter.
Avatar Atakan, Serkan, Yattara ve Yunus Günçe karşısında hiç şansı yok.Oyunlarda görüşürüz melun
Turabiyi niye hatırlattın ki
Aynen ben de bakalım bir sürpriz yapacak mı çok iddialı konuşuyor.Ben Yılmaz Morgülü çok merak ediyorum
Avatar Atakan kendini Turabi sanıyor fos çıkacak yaz burayaAvatar Atakan, Serkan, Yattara ve Yunus Günçe karşısında hiç şansı yok.Yılmaz Morgül napacak bakalım
Onu her seferinde hatırlatacam sana.Turbo gömdü dediğin mesajlarını çok arayacaksın melun
Reytingler yarın baya iyi gelecektir 8.9 reyting bekliyorumAvatar Atakan, Serkan, Yattara ve Yunus Günçe karşısında hiç şansı yok.Yılmaz Morgül napacak bakalım
Onu her seferinde hatırlatacam sana.Turbo gömdü dediğin mesajlarını çok arayacaksın melun
Aynen ben de bakalım bir sürpriz yapacak mı çok iddialı konuşuyor.
Şu konudan konuya atlama olayın beni bitiriyor.Reytingler yarın baya iyi gelecektir 8.9 reyting bekliyorum
Fark - ı benŞu konudan konuya atlama olayın beni bitiriyor.
Bomboş gün zaten totalde 9 kesin diğer kategorilerde 10 bile gelebilir.
ay Allahım semih kısacık kalmış lanÇekimlerden ilk kare geldi.Bugün de fragman geliyor..
Ekli dosyayı görüntüle 48652
@eskici @Maskeli Fedai @Harunnn60 @DarkLeqenD @ABAY_06 @GunesinOglu ve izleyecek diğer herkes.. (Bu yıl kimler izleyecek pek de bilmiyorum ya.)
Iyy ne itici bir konuşma tarzı var onun lan.
Semih'e takacağımız lakabı bulduk o zaman.ay Allahım semih kısacık kalmış lanyılmaz morgül ve serkan kendilerini belli ediyolar
yılmazın arkasında türk halkı olacaktırIyy ne itici bir konuşma tarzı var onun lan.Önce Duygu şimdi de bu kız nerde kavgacı kızlar var Yiğit orada.
Semih'e takacağımız lakabı bulduk o zaman.Bücür Semih.@Maskeli Fedai
Yılmaz Morgül'ün ilk ve tek fanını bulduk bu arada.Senden başka destekçisinin olacağını sanmıyorum
Bugün çıkar herhalde yarın başlıyor zaten.Abicim bir de fragmanı çıkartsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?