Survivor Ünlüler - Gönüllüler | Genel Sohbet Konusu (2016)

Avatar Atakan, Serkan, Yattara ve Yunus Günçe karşısında hiç şansı yok. :Z Yılmaz Morgül napacak bakalım :F

Onu her seferinde hatırlatacam sana. :A Turbo gömdü dediğin mesajlarını çok arayacaksın melun :A
Avatar Atakan kendini Turabi sanıyor fos çıkacak yaz buraya :D Yattara Pascal gibi olacak :A Yunus Günce Allah'a emanet oynar :A Serkanı Semih diskalifiye eder :A

Melun baya bir yyazıyordum her oyun sonrasında İnşallah gelenek bozulmaz .ss

Avatar Atakan, Serkan, Yattara ve Yunus Günçe karşısında hiç şansı yok. :Z Yılmaz Morgül napacak bakalım :F

Onu her seferinde hatırlatacam sana. :A Turbo gömdü dediğin mesajlarını çok arayacaksın melun :A

Aynen ben de bakalım bir sürpriz yapacak mı çok iddialı konuşuyor. :F
Reytingler yarın baya iyi gelecektir 8.9 reyting bekliyorum :D

Tek gerçek Nihal Candan boş yapiyorsunuz canlarım @EFE UYSAL @Bully @Maskeli Fedai @GunesinOglu :A
Iyy ne itici bir konuşma tarzı var onun lan. :F Önce Duygu şimdi de bu kız nerde kavgacı kızlar var Yiğit orada. :F

ay Allahım semih kısacık kalmış lan :F :F yılmaz morgül ve serkan kendilerini belli ediyolar :bhr: :Z
Semih'e takacağımız lakabı bulduk o zaman. :F Bücür Semih. :A :Z @Maskeli Fedai

Yılmaz Morgül'ün ilk ve tek fanını bulduk bu arada. :F Senden başka destekçisinin olacağını sanmıyorum :F

@GunesinOglu :A
survivor-2016-nin-kadrosu-belli-oluyor-survivor-survivor-2016-acun-ilicali-yarisma-kadro-1538007.jpg

Iyy ne itici bir konuşma tarzı var onun lan. :F Önce Duygu şimdi de bu kız nerde kavgacı kızlar var Yiğit orada. :F

Semih'e takacağımız lakabı bulduk o zaman. :F Bücür Semih. :A :Z @Maskeli Fedai

Yılmaz Morgül'ün ilk ve tek fanını bulduk bu arada. :F Senden başka destekçisinin olacağını sanmıyorum :F
yılmazın arkasında türk halkı olacaktır :D