Survivor Ünlüler - Gönüllüler | Genel Sohbet Konusu (2016)

bence Yılmaz Morgül kızlar ile yarışsın.

Avatar Atakan'ı izledim gerçekten Turabi gibi hareket etmeye çalışıyor. Bazı gerilerek yürüme ve sevinç hareketleri direk kopyala yapıştır.

Son düzenleme:
Orjinali dururken çakması desteklenemez zaten.Turabi gibi yapmaya çalışıyor ama hiç samimi değil

Semih reyiz rahat 1.olur bu sene

Semih'te Hakan gibi full üç kağıt.
Atakan biraz orjinal olsa destek atabilirdim ama kopya.
Zaten ünlülerden. Ünlü hiç desteklemedim bugüne kadar.

Zaten Yılmaz ve Nihal için baktım.
Pek sarmadı. Yeni gelenler umarım iş yapar.

Hiç alakası yok Semihle Hakanı kıyaslamak Semihe hakarettir

Turabinin çakması işte @Bully nin desteklediği adamdan ne beklenir
Boş konuşma bence.
Bir yerlerden yorum alıntılamak senin işindir ama bu konu hakkında çok güzel bir yorum gördüm sana cevap olsun:

Ayrıca Atakan dünya muay thai dövüş şampiyonu daha önceden de tanıyordum ben onu. Toplamda 2 dünya, 1 avrupa, 3 Türkiye şampiyonluğu var hayatında birkaç dandik maça çıkmış çakma dövüşçü Turabi'nin onla kıyaslanması çok ilginç cidden.

Ayyy hemen de savunmaya başlarmış adamını

Yav he he

Gerçekler bunlar cevap veremeyince yav he he lafına sığınman da yazımın doğruluğunu kanıtlıyor.

Yemişim boks dövüşçüsü bilmem neyi biz Turabiyi halktan biri gibi davrandığı için sevdik.Eğer senin dediğin gibi olsa Semihi desteklemeyip Atakanı desteklerdim

Nanik sana

Buraya mı yazıyoruz? Yoksa 2.bölüm diye başka yer var mı?

Yemişim boks dövüşçüsü bilmem neyi biz Turabiyi halktan biri gibi davrandığı için sevdik.Eğer senin dediğin gibi olsa Semihi desteklemeyip Atakanı desteklerdim

Nanik sana
Ben sana Turabi'yi niye desteklediğini sormadım, Atakan'ın Turabi çakması olmadığını açıkladım sadece ikisinin alakaları yok bir daha beni Atakan Turabi çakması diye etiketleme sen aynı şeyler bin kez söylersin çünkü ben de sana bin kez aynı açıklamayaı yapmak zorunda kalmayayım.

Sakin ol melun goygoy yapıyoruz

Acun Atakani türabı kontenjanından sokmuş ama bir türabı olması için önce 500 özlü söz ezberlemesi lazım ada da turabinin çeyreği olacak kimse yok

Semih yine kulis yapmaya başlamış bu kendini beğenmiş halleri ütopyada başını yaktı açıklanmamış demek

Semih morgul bundan sonraki ismi öyle kulis yaparak oyun kazanilmiyormus