Survivor Ünlüler - Gönüllüler | Genel Sohbet Konusu (2016)

Şu Semihle baştan gıcık olduğum kız Gizem Karaman mı ne, hani şu ağzı yer çekimine direnemeyen kız, 2014 senesindeki Sahra ile Turabi sanki. Köşeye çekilip onun bunun dedikosunu yapıyorlar.

Yeminle aynı nasıl beklediysem öyle çıktı. Şu Gizeme sinir olmuştum, 2014 senesindeki Sahra gibi yenilince ağlayacak demiştim öyle de oldu.

Atakan ve Nagihan çok iyiler.

Yilmaz morgulde ikinci Mustafa topaloglu. insallah onun gibi gec elenmez

Selamlar herkese
dizi izliyordum ama vazgeçip survior ı açtım keyifle izledim atakanı çok beğendim
semih dışında tüm yarışmacıları çok sevdim nihal daha ilk haftada sakatlandı toparladı
ama uzun süre devam edeceğini düşünmüyorum ben bakalım neler olacak

Bu sene kendimi cok kaptirmamaya calisacagim. Sadece yarisma kismini izleyip ona göre degerlendirme yapacagim. Unluler bana daha sicak geliyor. Bu sene bol kavgali, cok cene yapan ve cok fos cikan yarismacilar olacak belli. Yarisma kismi bitti, bana musade

Geç de olsa hallettik sonunda hayırlı olsun foruma daha bir renk gelecek artık bundan sonra.

ayy yiğit çok teşekkür ederim etket için

Vay güzel gelişme olmuş , hayırlı olsun hepmize.

@EFE UYSAL sen artık survivor konusu açarsın diriliş konularını ben hallederim gardaşım gözün arkada kalmasın. [emoji23] [emoji23]

Konu Survivor alt forumuna taşındı.

Her gün tarihi ile ve bölüm sayısı başlığı ile konu açılabilir o zaman dimi @Bully @Yiğitt