Not izlemiyorum kardeşim açmış öyle çay molası verdim kendime bakıyorum kim ne yapıyor diyeTatlı çocukmuş, beğendim kendisini yalan olmasın.
Maalesef ama bu sene iyi gülecez YılmazaYılmaz Morgül Twitter'da TT listesinde 2. sırada.Adamla iyi dalga geçiyorlar .ss @eskici @EFE UYSAL
Tabi canım biz de inandık, bağımlısı oldum demiyor da.Not izlemiyorum kardeşim açmış öyle çay molası verdim kendime bakıyorum kim ne yapıyor diye
İkisi de dövüşçü sonuçta sevinince bir takım hareketler yapacaklar gerçi Atakan'ın tırnağı etmez Turabi, Atakan gerçek bir dövüşçü.@Bully dogru söylüyorsun karakter olarak demedim zaten ben oyun kazandiginda onun gibi hareketler yapti hareketleri benziyor karakter olarak bana da atakan daha iyi gibi geldi
Böyle bir yanıt geleceğini biliyordum sendenTabi canım biz de inandık, bağımlısı oldum demiyor da.
O kadar laf söyleyip bağımlısı oldum demek istemezsin herhalde.Böyle bir yanıt geleceğini biliyordum sendenama izlesem zaten izlerim saklamam
Ben Survivor da sadece Türkiye Yunanistan'ı izlemiştim o Zaman efsaneydi sonrası berbat.O kadar laf söyleyip bağımlısı oldum demek istemezsin herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?