Not izlemiyorum kardeşim açmış öyle çay molası verdim kendime bakıyorum kim ne yapıyor diyeTatlı çocukmuş, beğendim kendisini yalan olmasın.![]()
Maalesef ama bu sene iyi gülecez YılmazaYılmaz Morgül Twitter'da TT listesinde 2. sırada.Adamla iyi dalga geçiyorlar .ss @eskici @EFE UYSAL
Tabi canım biz de inandık, bağımlısı oldum demiyor da.Not izlemiyorum kardeşim açmış öyle çay molası verdim kendime bakıyorum kim ne yapıyor diye![]()
İkisi de dövüşçü sonuçta sevinince bir takım hareketler yapacaklar gerçi Atakan'ın tırnağı etmez Turabi, Atakan gerçek bir dövüşçü.@Bully dogru söylüyorsun karakter olarak demedim zaten ben oyun kazandiginda onun gibi hareketler yapti hareketleri benziyor karakter olarak bana da atakan daha iyi gibi geldi![]()
Böyle bir yanıt geleceğini biliyordum sendenTabi canım biz de inandık, bağımlısı oldum demiyor da.![]()
O kadar laf söyleyip bağımlısı oldum demek istemezsin herhalde.Böyle bir yanıt geleceğini biliyordum sendenama izlesem zaten izlerim saklamam
![]()
Ben Survivor da sadece Türkiye Yunanistan'ı izlemiştim o Zaman efsaneydi sonrası berbat.O kadar laf söyleyip bağımlısı oldum demek istemezsin herhalde.![]()