Maskeli Fedai
Favori Üye
Şampiyon Turabidir1 ay sonra bitiyor Survivor.Şampiyon da [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] o-la-maz.
![]()
Şampiyon Turabidir1 ay sonra bitiyor Survivor.Şampiyon da [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] o-la-maz.
![]()
çok emin konuşuyorsun aga yoksa acunla işbirliğine mi girdinBirkaç ay sonra ben güleceğim ama
Olamayacak![]()
Çünkü adam şampiyon olacak.Gökhanla ilgili yapamıyorum olmuyor![]()
Hayır çünkü herkes Turabiyi seviyorçok emin konuşuyorsun aga yoksa acunla işbirliğine mi girdin![]()
Ol-a-ma-ya-cakÇünkü adam şampiyon olacak.![]()
kim seviyor ya ben niye görmüyorum bu kişileri nesini sevcekler bu adamın adam da değil ya neyseeHayır çünkü herkes Turabiyi seviyor
Ol-a-ma-ya-cak![]()
![]()
Her hafta 1.oluyor yakim seviyor ya ben niye görmüyorum bu kişileri nesini sevcekler bu adamın adam da değil ya neysee![]()
bakma sen onlara acunun oyunları onlar inanmaHer hafta 1.oluyor ya![]()
Yav he hebakma sen onlara acunun oyunları onlar inanma![]()
ordayım zatenYav he heVadi tüyo konusuna gel
![]()
ya sero ne dedi sadece beni togayı yazmam için doldurdu dedi e bunu yapması gerekiyordu çünkü tolga çok kötü bu sinsilik falan değil hem seroda şimdi gördü gerçekleri tolga nın gerçek yüzünü gördüm dedi zaten sen hala ne diyorsun burda![]()
bakma sen onlara acunun oyunları onlar inanma
@ABAY_06 aga nerdesin ya bak burda senin hakkında atıp tutuyorlar
Antici takımı aga bunlar konuşup durular ancak arkadanbakma sen onlara acunun oyunları onlar inanma
@ABAY_06 aga nerdesin ya bak burda senin hakkında atıp tutuyorlar
Antici takımı aga bunlar konuşup durular ancak arkadan![]()
Üff, bu bölümü internetten izleyeceğim.Star tv'nin canlı yayını berbat, geçen hafta böyle değildi.
tvyo idare eder ama buda bulanık biraz.
![]()
tvyo dan idare ediyorum sıkıntı olursa söylerim, anlatırsın.Anlatırım ben sana.![]()
Netten bir 15 saniye geriden geliyor ama şuan başlamaması özetin uzun olmasından kaynaklı.tvyo dan idare ediyorum sıkıntı olursa söylerim, anlatırsın.Özet uzadı mı, netten mi geriden geliyo?
![]()
Ve Serenay'sız Survivor başladı.![]()