sokak sanati yok demi ortalıklarda [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] yazalım birazNe halin varsa gör.![]()
sokak sanati yok demi ortalıklarda [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] yazalım birazNe halin varsa gör.![]()
Turabi senin menondur.Burda Turbocu bir arkadaş daha var .sssokak sanati yok demi ortalıklarda [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] yazalım biraz![]()
Aynen kız Survivor tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kadın yarışmacısı.ama belli de olmaz tabi merve bu ne yapacağı belli olmaz![]()
seni sayan yokTurabi senin menondur.Burda Turbocu bir arkadaş daha var .ss
Yazalım tabii şebek [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG]sokak sanati yok demi ortalıklarda [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] yazalım biraz![]()
Turabi finale gidecekseni sayan yok[HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] ne zaman elenecek onu de hele
![]()
Anti Mustafacılarla birlik olmaYazalım tabii şebek [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG]![]()
aman tırt diyorumTurabi finale gidecek
Bu arada niye beni saymıyon![]()
Aga akşam burdamısın konuşuruz sık gel özletme kendiniolabilir ama o oyunda dengede önemli gökhanın dengesi iyi![]()
Duruma göre ittifaklar kurmak gerekir.Turabi finale gidecek
Bu arada niye beni saymıyon
Anti Mustafacılarla birlik olma![]()
Melunluk yapmaDuruma göre ittifaklar kurmak gerekir.![]()
Sende [HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG] yaz.Turabi finale gidecek
Bu arada niye beni saymıyon
Anti Mustafacılarla birlik olma![]()
akşam belki olmayabilirim survivor izlerken pek başka birşey yapamıyorum ama bundan sonra daha sık giricem bol bol konuşuruz agaAga akşam burdamısın konuşuruz sık gel özletme kendini![]()
Karışma sen melun. ssSende [HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG] yaz.![]()
Çıkıyom tabi [HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG]Noldu @sokak sanati olmadan başa çıkamıyon mu yoksa?![]()
Bende Turabiciyim olum. [HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG]Karışma sen melun. ss
forumda melun yeni moda galiba aga kimden çıktı bu lafKarışma sen melun. ss
Ünlüleri tutmuyon mu sen?Bende Turabiciyim olum.![]()